Láthatatlan tárolók a fürdőszobába - Nálad is megtalálhatók!

fürdőszoba tárolás lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha több helyet szeretnél a fürdőszobában, segítünk megtalálni a rejtett tárolókat, melyek minden bizonnyal a te fürdőszobádban is megbújnak.




Thinkstock
Thinkstock



Szekrénybe a piperecuccokkal!

Igaz, első gondolatra a húsz évvel korábbi panellakások fürdőszobabútora jut eszünkbe a tükrös, mosdó feletti szekrényről, praktikussága azonban a mai napig vitathatatlan. Szerencsére a divat és a stílus is egyaránt sokat változott azóta, így többféle trendi kialakítás közül választhatod ki a számodra megfelelőt.

A legnagyobb előnye ezeknek a keskeny szekrényeknek, hogy mivel az ajtajukra rögzített a tükör, így az nem foglal plusz falfelületet. Ráadásul a kozmetikai cuccokat sem kell kis kosárkákban vagy apró polcokon tartogatnod.

Használd ki a holttereket!

Érdemes alaposabban körülnézni a helyiségben keskeny falrészek, holtterek után kutatva, melyekre praktikus kis polcokat helyezhetsz, vagy kisebb, nyitott polcrendszert alakíthatsz ki. Szerencsére az üzletekben már könnyen találni extra vékony, magas, vagy akár alacsonyabb bútorokat is. Velük nemcsak plusz helyeket nyerhetsz, hanem az egyes részek szolid elválasztása is megoldható. Ha pedig üveg vagy fém polcokat választasz, optikailag nagyíthatod is a teret.

Tipp! Köntösben a reptéren - Így is lehet reklámozni! Nézd meg képgalériánkat!





Thinkstock
Thinkstock


Tárolók a kád alá

Ha még csak most tervezitek a fürdőszoba berendezését, vagy esetleg teljes átalakításon esik át a helyiség, érdemes megfontolni a kád kialakítását. Abban az esetben ugyanis, ha azt egy kisebb emelvényre helyezitek, az így keletkezett szabad hely kiválóan alkalmassá válik a tárolásra. Speciális, méretre tervezett darabokat, vagy akár bambuszból készült dobozokat is könnyedén betolhatsz alá. Az anyagnak köszönhetően pedig összhangban lehet a fürdőszoba stílusával, miközben a ritkán használt dolgokat, netán a tisztítószerek garmadáját tökéletesen elrejti.

Használatban lévő törölközőknek

Régi időkből biztosan emlékszel még az ajtóra rögzített pici kampókra, melyekre a használatban lévő törölközőket lehetett pakolni, vagy épp a hosszú karokra a mosdó mellett. Amellett, hogy általuk a letisztultság összhangjába kerülhet némi zavar, probléma az is, hogy semmi másra nem használhatók. Ezért ha berendezés vagy felújítás előtt állsz, érdemes olyan mosdót keresni, ami alul rendelkezik ilyen tartórésszel, vagy nem árt megfontolni a törölközőszárító beszerzését sem. Ez utóbbi, amellett, hogy a helyiség fűtését is megoldja télen, a fürdőszobai textilt is kellemesen meleggé teszi. A téli hónapokban pedig különösen jólesik a kádból kilépve egy meleg törölközőbe burkolózni. Szerencsére már kaphatók kisebb típusok is, melyek a kevesebb helyfoglalásuk révén tökéletesen beleolvadnak a fürdő stílusában.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.