Meglepő fotó terjed az interneten David Beckhamről! - Fakanálra cseréli a labdát

David Beckham szakács főzés tanfolyam Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labdarúgólegenda, fehérneműmodell, remek apa, és most isteni szakács - David Beckham számára úgy tűnik, nem létezik lehetetlen, az élet minden területén a legjobb akar lenni.


www.facebook.com/beckham
www.facebook.com/beckham


David vele ellentétben imádja a húsokat, és amikor Milánóba költözött a családdal, elhatározta, hogy beiratkozik egy 120 órás főzőtanfolyamra. "Ez olyasmi, amit régóta tervezgettem. Mindig is szerettem főzni, és most, hogy itt vagyok Olaszországban, meg szeretném tanulni, hogyan lehet isteni tésztát készíteni" - nyilatkozta David. Erre a focistának minden esélye megvan, hiszen az olasz mesterszakács tanárok mellett jóbarátja, Gordon Ramsey is a segítségére lesz.

Jobb, mint a botox! Garantáltan fiatalít a francia tudósok gyümölcskeveréke! - Te is elkészíthetedhttp://www.life.hu/hazitunder/20110720-jobb-mint-a-botox-garantaltan-fiatalit-a-francia-tudosok-gyumolcskevereke.htmlPofonegyszerű trükk a rákkeltő anyagok ellen - Ezt a 4 növényt költöztesd a lakásba!http://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110720-pofonegyszeru-trukk-a-rakkelto-anyagok-ellen-ezt-a-4.htmlImádják a napot! 6 árnyékadó balkonnövény forró erkélyekrehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110718-imadjak-a-tuzo-napot-6-arnyekado-balkonnoveny-forro-erkelyekre.htmlEgy zebra is elég, hogy ne kívánjon a párod! - Harmóniagyilkos kiegészítőkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110714-egy-zebra-is-eleg-hogy-ne-kivanjon-a-parod-.htmlMég nem is ihat alkoholt! Csak 10 éves, de már híres szakértője a szakénak egy kislányhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110715-meg-nem-is-ihat-alkoholt-csak-10-eves-de-mar.htmlPippa Middleton, ahogy még sosem láttad! - Különleges kép készült rólahttp://www.life.hu/hazitunder/20110714-pippa-middleton-ahogy-meg-sosem-lattad-kulonleges-kep-keszult.htmlEzekkel a gasztronómiai különlegességekkel kényeztették a hercegi párthttp://www.life.hu/hazitunder/20110712-ezekkel-a-gasztronomiai-kulonlegessegekkel-kenyeztettek-a-hercegi-part.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.