Fiúsra vágatta haját a szexi színésznő

frizura Vanessa Hudgens forgatás High School Musical rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Hudgens, a High School Musical sztárja szinte teljesen felismerhetetlen új szerepében.

A gyönyörű színésznő egy terhes tinédzsert alakít legújabb filmjében. Nem elég, hogy bő nadrágokat, trikókat visel a vásznon, de gyönyörű hosszú hajának is búcsút mondott. "Óriási ez a változás, még csak épp hogy kezdem megszokni" - nyilatkozta Vanessa. "Úgy érzem magam, mint egy focista anyuka! Nem mintha bármi gond lenne velük, de én még csak 22 éves vagyok! Hiányzik a hajam, de sajnos nincs mit tenni - várom, hogy megnőjön."

Ki lesz az ország legjobb fodrásza és sminkese? Lakatos Márk és a Life.hu tehetségkutatót hirdet!





AFP
AFP

Az ifjú sztár azonban nem valami méregdrága fodrászra bízta fürtjei eltávolítását, hanem saját maga vetett véget hosszú hajú múltjának. "Fogtam az ollót, és nekiláttam. Aztán a rendezőm döntött úgy, hogy ő ragadja az ollót a kezébe, és folytatta a kopasztást" - mesélte Vanessa.

Hudgens Brandon Fraser és Rosario Dawson oldalán alakítja majd a hajléktalan tini anya szerepét a Gimme Shelter című filmben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.