Hogyan legyek jó nő? kislány smink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtaláltuk, ki léphetne Nóra nyomdokaiba a Hogyan legyek jó nő? című sorozatunkban! A hölgy még csak 5 éves, de már sminkelési és öltözködési tanácsokat ad a neten kisvideók formájában.

Madison olyan sok sminkelős videót nézett a mamájával, hogy egy nap úgy döntött, eleget látott, most már ő is csinál egyet. A kisfilm olyannyira jól sikerült, hogy apukája feltette az internetre, és azóta csak ez az egy videó már majdnem elérte a 800 ezres nézettséget.

Ki lesz az ország legjobb fodrásza és sminkese? Lakatos Márk és a Life.hu tehetségkutatót hirdet!





Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az ötéves sminkguru készített már esküvői sminket, fesztiválsminket, és bemutatta a kedvenc körömlakkjait. A kislányt egy texasi talkshow-ba is meghívták, ahol elmesélte, hogyan kezdődött karrierje és hogyan szokott dolgozni. Tőle már nem azt kell megkérdezni, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, hiszen ő már most is egy majdnem kész sminkmester!

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



Hogyan legyek jó nő? - Nyári hajpakolás az egészséges tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110720-hogyan-legyek-jo-no-nyari-hajpakolas-az-egeszseges-tincsekert.htmlHogyan legyek jó nő? - Így sminkelj, ha munkába mész!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110713-hoyan-legyek-jo-no-irodai-smink.htmlHogyan legyek jó nő? Pillekönnyű nyári édesség, ami nem árt a vonalaidnakhttp://www.life.hu/szepulj/20110706-hogyan-legyek-jo-no-pillekonnyu-nyari-edesseg-ami-nem-art.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts hőálló nyári sminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110629-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-hoallo-nyari-sminket.htmlHogyan legyek jó nő? - Szépítő, fiatalító koktélok fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20110622-hogyan-legyek-jo-no-frissito-fiatalito-koktelok-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts trendi nyári frizuráthttp://www.life.hu/szepulj/20110615-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-trendi-nyari-frizurat.htmlHogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110608-hogyan-legyek-jo-no-csodatevo-rizses-arcmaszk-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.