Így rendezheted be egyetlen dobozzal a szobát! - Fotókon a művelet

design ötlet lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szoba berendezése még a legkisebb lakás esetében sem oldható meg egyetlen doboznyi tárggyal - legalábbis akkor nem, ha nem áll rendelkezésre egy igazán innovatív találmány.



mein-casulo.de
mein-casulo.de



Bútorozott szoba mindössze 7 perc alatt

A CASULO tartalmaz mindent, amire egy garzon szobájában szükség van, az ágytól kezdve az asztalon és a polcokon át egészen a tárolásra alkalmas rekeszekig. Nagy előnye továbbá, hogy amellett, hogy jelentősen megkönnyíti a költözést, a mérnökök ígérete szerint egyetlen szerszámra sincs szükség az asztal, az ágy, a szekrény és a további bútorok összeállításához. Szállításához ugyan szükség van két emberre, hiszen a láda súlya közel 170 kg, a kipakolása már gyerekjáték - ráadásul mindössze hét percre van szükség hozzá.
A CASULO egyelőre még nem került kereskedelmi forgalomba, de már folynak az ezzel kapcsolatos tárgyalások.

/1108/Casul201181161918

Így újítsd fel a nappalit egy nap alatt! - Pénztárcakímélő ötletekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110719-igy-ujitsd-fel-a-nappalit-egy-nap-alatt-penztarcakimelo.htmlLáthatatlan tárolók a fürdőszobába - Nálad is megtalálhatók!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110721-lathatatlan-tarolok-a-furdoszobaba-nalad-is-megtalalhatok.htmlDuplázd meg a lakásod pofonegyszerű trükkökkel! - Átalakítás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110525-duplazd-meg-a-lakasod-pofonegyszeru-trukkokkel-atalakitas-lepesrol-lepesre.htmlVadonatúj konyhaszekrény 20 000 forintból - Így újíttasd fel tetőtől talpig!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110509-vadonatuj-konyhaszekreny-20-000-forintbol-igy-ujittasd-fel-tetotol.htmlA hálószoba színe árulkodik a személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110321-a-haloszoba-szine-arulkodik-szemelyisegedrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.