Könyörögnie kellett! Saját lakását is eladta tartozása miatt a Megasztár 5 döntőse

Kökény Attila hitel svájci frank törlesztőrészlet Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebeket is nagyon rosszul érinti a svájci frank árfolyamának hihetetlen emelkedése.


Kökény Attila, a Megasztár 5 döntősének helyzete sem jobb Vikiénél. "Elég nagy gáz ez. Most azt hiszem, 256 volt az árfolyam. Én hét hónapja kértem, hogy a törlesztőrészletnek csak a felét kelljen kifizetnem. Körülbelül 250 ezer forint lenne a törlesztőrészlet, de így "csak" 100 ezer forintot kell fizetni. Nagyon sok hitelt vettünk fel - másképp nem tudnám a gyerekeimet nevelni. Akkor úgy gondoltam, 100 ezer forint egy albérlet ára is, azt bevállalhatom. Ha akkor tudom, hogy ez a duplája lesz, biztos nem megyek bele. Ami volt lakásunk, azt eladtam, és ebbe tettem bele. Elbukni nem szeretném" - vallotta keserűen a nagyszerű énekes a TV2-nek.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Véletlenül lett magas a spenót vastartalma - A legnagyobb, ételekkel kapcsolatos tévhitekhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110803-veletlenul-lett-magas-a-spenot-vastartalma-a-legnagyobb-etelekkel.htmlÍgy rendezheted be egyetlen dobozzal a szobát! - Fotókon a művelethttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110801-igy-rendezheted-be-egyetlen-dobozzal-a-szobat-fotokon-a.htmlA 4 leggyakoribb, allergiát okozó ételadalékhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110801-a-4-leggyakoribb-allergiat-okozo-eteladalek.htmlCsak a császármetszés segített! Éjjel adott életet ikreinek a kismama - Nézd meg az újszülötteket!http://www.life.hu/hazitunder/20110731-csak-a-csaszarmetszes-segitett-ejjel-adott-eletet-ikreinek-a-mama.htmlÍgy spórolj 10 000 forintot havonta! - Pofonegyszerű tippekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110729-igy-sporolj-10-000-forintot-havonta-pofonegyszeru-tippekkel.htmlKészíts isteni menüt egyszerű alapanyagokból 6 díjnyertes recept alapjánhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110728-keszits-istenit-menut-egyszeru-alapanyagokbol-5-dijnyertes-recept-alapjan.htmlÍgy még sosem láttad Győrfi Pált! - Valódi házitündér a háromgyerekes szóvivőhttp://www.life.hu/hazitunder/20110728-igy-meg-sosem-lattad-gyorfi-palt-valodi-hazitunder-a.htmlKövesd nálunk élőben a dalmaták első heteit!http://www.life.hu/hazitunder/20110727-kovesd-nalunk-eloben-a-dalmatak-szuleteset-es-elso-heteit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.