Csak magára gondol! Jobban érdekli Victoria Beckhamet a külseje, mint saját kislánya

diéta szoptatás csecsemő táplálkozás fogyókúra Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs egy hónapja, hogy David Beckham felesége életet adott kislányának, de már most csak az foglalkoztatja, hogy leadja a terhesség alatt felszedett kilókat.

Tipp! Ők lesznek a következő megasztárok? Nézd meg képgalériánkat!




www.facebook.com/beckham
www.facebook.com/beckham

Victoria a kis Seven Harperrel

A Daily Mail internetes kiadása szerint Victoria a szülés után szó szerint bezárkózott malibui otthonukba, ahol szigorú diétába kezdett. Egy falat szénhidrátot sem eszik, teljesen kizárta az étrendjéből a cukrot, és csak zöld színű zöldségeket, valamint némi fehérjét hajlandó fogyasztani.

A kicsi látja kárát a diétának

Közismert tény, hogy egy gyerek akkor lesz egészséges, ha legalább az első hónapokban anyatejjel táplálják. Azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy, magára olyan sokat adó nő, mint Victoria, szoptatná a gyermekét - ami Hollywoodban sem igazán divat mostanság -, ám ha mégis, a szoptatás időszaka alatt kifejezetten tilos bármilyen fogyókúrába kezdeni - ezt nem egy tanulmány állapította már meg.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.