4 dolog, ami azonnal szemet szúr a pasinak a lakásodban - És el is üldözi

fénykép tabu párkapcsolat plüss állat ismerkedés lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt magadhoz invitálod újdonsült lovagod, nem árt, ha körbenézel a lakásodban. Néhány, általad kedvelt dolog ugyanis riasztóan hathat rá, és könnyen menekülőre foghatja. A következőkkel vigyázz!

Ha már ott tart a kapcsolatotok, hogy felhívod a lakásodra a pasidat, optimális esetben túl vagytok néhány randin már, és kezditek egymás igazi énjét is megismerni. Ugyanakkor ott még nem biztos, hogy tartotok, hogy bármit felvállaljatok a másik előtt. Persze, semelyik pasi sem hiszi azt, hogy ne lennének emlékeid a múltból, vagy szennyeseid, ahogy nem gondolják azt sem, hogy a nap 24 órájában makulátlan külsővel bírsz, úgy abban a hitben sem élnek, hogy a lakásodban minden függönyránc a helyén van. Akad azonban néhány olyan apróság, mely nemcsak rossz fényt vet rád, de akár kiábrándítóan is hathat a pasira.

Thinkstock
Thinkstock



Plüsshadsereg az ágyadon

Legtöbbünkben felnőttként is ott rejtőzik a gyermeki én, de ezzel a pasik sincsenek másként. Nincs is azzal baj, ha egy-egy pihe-puha plüssmaci láttán ellágyulsz, vagy épp gyermekkorod legkedvesebb plüssállatára kellemes érzésekkel gondolsz.

Ennek a rajongásnak azonban jobb, ha nem engedsz nagy teret, akkorát pláne nem, mint az ágyad egyharmada. Akármennyire is fontos számodra a piros masnis maci és a lógó fülű nagykutya, a cuki kacsáról nem is szólva, egy bizonyos kor után ezeknek már inkább a tárolóban a helyük. Ha ugyanis a pasi játékfigurák sorát találja az ágyadon, az általad mutatott nőies nő képe hamar infantilis, éretlen lányéba válthat át a fejében. Ez pedig nem az, amire te is vágysz. Ezért a plüssök elfogadható száma a hálódban: egy.

Kellemetlen szagok a hűtőből

Valószínűleg kevés olyan embert találhatnánk, aki ne feledkezett volna már meg egyszer-egyszer egy hűtőben lévő dologról, ami a szavatosság lejárta után kellemetlen szagokat árasztott magából. Persze nem sok esély van arra, hogy a pasi egyből a hűtődben kotorászna, ám ezek a szagok az ajtó nyitásával hamar és messzire szállnak, az újdonsült pasidat pedig nem ilyen illatokkal kellene elvarázsolnod.

Thinkstock
Thinkstock



Rossz fényt vet ugyanis a házitündér énedre, ha még a hűtő tartalmát sem tudod felügyelni. Azt ugyanis nem lehet nem észrevenni, ha valami bűzlik, a probléma ráadásul nagyon könnyen orvosolható is - kukába vele, majd le a szemétbe. Így erre a hibára nem sok mentség akad. A szagokkal pedig egy jelző jut a pasi eszébe is: igénytelen...

Intim eszközök szem előtt

Természetesen a pasik tisztában vannak azzal, hogy egyes helyeken nem szőrtelenül jövünk a világra, és sok-sok percbe telik az, hogy selymes legyen a lábunk. Sőt, biológiát is tanultak, így tisztában vannak a nők nehéz napjaival kapcsolatban is.

A közös pályafutásotok legelején azonban, amikor még minden rózsaszín, és számára te vagy a legtökéletesebb nő, az olyan, elöl hagyott hétköznapi eszközök, mint a borotva, szőrtelenítő krém vagy a tampon, kicsit kijózanítóan hathet számára. Ilyenkor ugyanis még nem kíváncsi a tamponmárkára, sem arra, hogy milyen eszközökkel varázsolsz magadnak csodásan selymes lábakat. Ezek inkább ne legyenek olyan helyen, ahol egyből szemet szúrnak.

Thinkstock
Thinkstock



Képek a múltból

Az egyik legkiábrándítóbb mind közül a volt kapcsolatodból származó fotók, ahol még szerelmesek vagytok és boldogak - az előző pároddal. Hiába mondod azt az új pasinak, hogy már túl vagy az exeden, a fényképek ezt azonnal megcáfolják, hiszen amíg ezeket nem tudod eltenni, a múltad még a jelened részét képezi - még ha minden erőddel is tagadod azt. Ha pedig benne sikerül is látszólag eloszlatnod a fotó által keltett kételyeket, az ígéretes kezdés valamivel távolságtartóbb folytatást ígér, hiszen érthető módon ő sem szeretné megégetni magát.

4 dolog, ami tilos, ha ismerkedni szeretnélhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110804-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-ne-vess-be.html10 jó tanács, hogy ne szúrd el az első randit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110708-szerelem-parkapcsolat-elso-randira-keszulsz-10-otlet-hogy-legyen.html8 dolog, amivel biztos, hogy őrületbe kergeted a pasit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110701-8-dolog-amivel-biztos-hogy-oruletbe-kergeteg-a-pasit.htmlÍgy rendezheted be egyetlen dobozzal a szobát! - Fotókon a művelethttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110801-igy-rendezheted-be-egyetlen-dobozzal-a-szobat-fotokon-a.htmlEgy zebra is elég, hogy ne kívánjon a párod! - Harmóniagyilkos kiegészítőkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110714-egy-zebra-is-eleg-hogy-ne-kivanjon-a-parod-.htmlÍgy találhatod meg a nagy Ő-t egy egyszerű gyertyával - Plusz 9 szerelemhozó tárgyhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110621-igy-talalhatod-meg-a-nagy-ot-egy-egyszeru-gyertyaval-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.