A legnagyobbak bírálják Katalin hercegnőt

kritika Katalin hercegnő Kate Middleton Vivienne Westwood smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem sokan vették a bátorságot, hogy nyilvánosan is bírálják Katalin hercegnőt - az egyik legismertebb angol divattervező azonban nemrég elmondta, miért is nem tetszik neki a hercegnő sminkje. 


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vivienne Westwood és Katalin hercegnő

A hetvenéves tervező nemrég egy interjúban elmondta, mit kifogásol Kate Middleton sminkjében: "Szerintem nem tudja rendesen kifesteni a szemét. Túlságosan éles kontúrt használ a szemei körül, ez pedig nagyon megkeményíti a vonásait. Inkább kicsit el kéne satíroznia a vonalakat, vagy egyáltalán ne húzza ki a szemét. Persze tudom, hogy ő testesíti meg a hétköznapi nőt, erre az imázsra törekszik. Ezért is vásárol sokszor egyszerű holmikat. Ugyanakkor az gondolom, neki épp a különlegességre, és nem a hétköznapiságra kellene törekednie, és ezt nem a ruhákra értem."

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!



Westwood nem az egyetlen, aki kritizálta Vilmos herceg nejét - a holland kreátorpáros,Viktor & Rolf a következőket nehezményezte: "Annyira jó lenne másfajta sminkkel és hajjal látni Katalint. Szolidabban kellene kihúznia a szemét, és picit egyszerűbb lehetne a haja. Ha megfogadná a tanácsunkat, azzal Katalin természetes szépsége sokkal jobban tündökölhetne."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Viktor Horsting és Rolf Snoeren

Katalin hercegnő általában nem hagyatkozik sminkesek segítségére: saját menyegzőjére is ő maga készítette el a sminkjét, és nem érdekelte, hogy több száz millióan követték nyomon a királyi frigyet a televízióban. Legutóbbi amerikai körútjára is csak fodrászt vitt magával, a stylist és a sminkes nem tartott vele. A hírességek egyik legkedveltebb sminkese, Rachel Wood igazat ad Vivienne Westwoodnak, már ami a kritikát illeti: "Kate nagyon szerencsés, mert csodás bőre és csinos arcocskája van. Ő az olyan szerencsés lányok közé tartozik, akik akkor is szépek, ha a sminkjük nem tökéletes. De én vallom, hogy a lágyabb kontúr sokkal jobban kiemelné csodaszép mandulaszemeit. Kate megpróbálhatná kicsit elsatírozni a szem körüli kontúrját, és valami élénkebb, esetleg csillogóbb színt is felvihetne a szemhéjára. Persze több szempillaspirál sem ártana" - vallotta Rachel Wood.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.