Zalatnay Sarolta pénz számla énekesnő gáz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem fizették ki Zalatnay Saroltát az öt héttel ezelőtt elmaradt koncertje miatt. A táncdalénekesnő pedig nagyon számított az összegre - a hiány miatt a számláit sem tudta törleszteni, így kikapcsolták nála a gázt.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv

Azóta kiderült, ez a bevételkiesés nagyobb problémát okozott Zalatnay-nak, mint azt előzőleg sejtette. Az énekesnő ugyanis nagyon számított a pénzre, abból akarta kifizetni elmaradt számláit, amiket így képtelen volt törleszteni. A krach be is ütött.

"Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, nem nagyon volt pénzem, a csekkek, a számlák tobzódtak otthon, amiket képtelen voltam rendezni. Kértem részletfizetést, húzódott folyamatosan az ügy, és végül úgy alakult, hogy azt gondoltam, majd a gyöngyösi koncertért kapott összegből kifizetem. Csakhogy egy fillért sem kaptam, a gázszolgáltató pedig nem volt tovább megértő. Kikapcsolták a közműt, egy hónapig gáz nélkül éltünk otthon. A múlt héten végül sikerült egyenesbe jönnöm, segítettek, így most már visszakapcsolták a gázt" - mesélte Zalatnay, aki fejben már lemondott arról, hogy valaha is megkapja elmaradt jussát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.