Nagymamabugyit vett fel az estélyi ruhájához a világhírű énekesnő

bugyi alsónemű Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez megmutatta nem éppen szexi alsóneműjét a legújabb klipjének forgatása közben. Nem kellett volna...

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Valószínűleg a szinglik királynőjétől, Bridget Jonestól irigyelte meg az újdonsült szingli, J-Lo azt a hatalmas nagymambugyit, ami kivillant a csodás, zöld estélyi ruhája alól. A negyvenkét éves díva sosem a karcsúságáról volt híres, őt a nőiesen formás idomaiért szerettük meg. De minden bizonnyal nem elégedett magával az énekesnő, ha leszorító bugyit húz elegáns ruhája alá. Vagy talán azért nem érdekli, milyen fehérnemű van rajta, mert éppen nincsen senkije?

J-Lo a magánéleti válságát a munkával próbálja enyhíteni: klipet forgat, és hamarosan megjelenik legújabb filmje, a What To Expect When Your're Expecting, melyben Cameron Diaz és Matthew Morrison mellett kapott főszerepet. Mi szurkolunk, kedves Jen, de ha egy rendes pasit szeretnél, inkább mondj le a nagymamabugyikról!

Tipp! Kivillanó bugyik és dulakodás az Aranypart buliján! Nézd meg képgalériánkat!



Praktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110824-praktikus-dramai-kislanyos-az-oszi-cipod-elarulja-milyen-vagy.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.htmlDivatkatasztrófa az irodában? Segélycsomag az íróasztalrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110822-divatkatasztrofa-az-irodaban-segelycsomag-az-iroasztalrol.htmlHírességek harca a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110819-hiressegek-harca-a-voros-szonyegen.htmlCsúnyán elszabták a sztár melleithttp://www.life.hu/legytrendi/20110819-csunyan-elszabtak-aubrey-oday-melleit.htmlA szupermodellek száműzték a magas sarkú cipőket - Hódít a lapos!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110818-gisele-bundchen-nem-vesz-fel-magas-sarkut-a-kifuton-se.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.