Tinisztárok, akik sokkal idősebbnek néznek ki a valós koruknál

kor tinisztárok szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt vesszük észre, hogy az anyukák úgy öltözködnek, mint a lányaik, és fordítva. A lányok 14 évesen nemcsak álmodoznak arról, hogy egyszer olyanok lesznek, mint a felnőttek, hanem se szó, se beszéd, olyanná alakítják magukat. A tizenéves hírességeknél sincs ez másképp. Őket lazán 5-10 évvel a mostani koruknál idősebbnek saccolnánk.







Nyerj koncertjegyeket a Facebook oldalunkon!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ali Lohan

Nemrég az egyik nemzetközi modellügynökség bejelentette, hogy szerződést kötöttek Lindsay Lohan kishúgával, Aliana T. Lohannel. Ali valóban meggyőzően pózolt már 2009-ben is, de csak nekünk tűnik úgy, hogy sokkal idősebbnek nézett ki már akkor is a koránál? Olyan, mintha a húszas évei elején járna, pedig idén még csak 17.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miley Cyrus

A csarnokokat megtöltő fiatal énekesnő olyan régóta van reflektorfényben, hogy sokszor elfelejtjük: még mindig csak egy tini. Miley 12 évesen (!) robbant be a köztudatba a Hannah Montana című sorozattal, és 2009 óta a felnőtt imidzsén dolgozik. Néhány vörös szőnyegen és koncerten készült képet nézve azt mondjuk, túl jól sikerült a dolog. Egyedül az énekesnő aláírása árulkodik 18 éves tinédzser énjéről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dakota Fanning

A tejfelszőke kislányból igazi Lolita lett, aki szegecses magas sarkú cipőben gázol végig az érte epekedők szívén. Legalábbis ezt vizionáljuk, amikor ránézünk. Dakota Fanning 17 éves korára annyi filmet tudhat maga mögött, hogy sok húszas, harmincas éveiben lévő színészt maga mögé utasítana. Bár az arca kislányosan bájos, a ruháival és cipőivel sokkal érettebbnek láttatja magát, mint amennyi valójában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elle Fanning

Ez a hölgy nem más, min Dakota kishúga, a bájos Elle. A kislány még csak 13 éves, de máris számos filmszerepet tudhat maga mögött. Kisugárzása vetekszik a modellekével, nem hiába lett ő a Rodarte tervezőpáros 2011-es tavaszi-nyári kollekciójához készült kisfilm főszereplője. A modellkarrier ezzel nem ért véget: Marc Jacobs a 2011-2012-es őszi-téli kollekciója kampányarcának kérte fel. Talán nem okozunk meglepetést azzal, hogy egyik márkának sem a gyerekruhák a fő profilja. Egyedül akkor látjuk 13 évesnek, amikor egy pillanatra kiesik a szerepéből, és szélesen belevigyorog a kamerába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Selena Gomez

Bár idősebb nála és később kezdte a szakmát, a mexikói származású Selena Gomezt a következő Miley Cyrusként tartják számon. Mostanában a másik tinibálvánnyal, Justin Bieberrel folytatott kapcsolata miatt cikkeznek róla állandóan. Ahogy a magánéletét nem rejti véka alá, úgy nem hagy sok teret a képzeletnek sem. 19 évesen felnőtt dívaként öltözik és viselkedik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Demi Lovato

A spanyol, ír és olasz felmenőkkel is büszkélkedő énekesnő kemény éveken van túl. Körülbelül 8 éves kora óta küzd bulimiával, az iskolában rendszeresen csúfolták, ami miatt vagdosni kezdte a karjait. Eközben folyamatosan építette a karrierjét. Tavaly, 18 évesen testi és lelki bajaival egy szanatóriumba vonult, hogy kezeltesse magát. Túl sok ez egy ilyen fiatal lánynak. Nem csoda, hogy 19 évesen sokkal idősebbnek néz ki a koránál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hailee Steinfeld

Talán ő az, aki sem felnőttes ruhákkal, sem túlzásba eső sminkkel nem akar öregíteni magán. A félszemű című film főszereplője mégsem néz ki 14 éves kamaszlánynak. Érett, kiegyensúlyozott fiatal felnőttnek annál inkább, akit a divattervezők is felfedeztek maguknak. Hailee jelenleg a Miu Miu kampányarca. Most mondjuk azt, hogy nem csodálkozunk?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.