Christina Aguilera média baleset bántalmazás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilerát gyermeke bántalmazásával vádolja egy lap, miután a kis Maxet fekete foltokkal a szeme alatt fotózták le a Los Angeles-i reptéren. Az énekesnő perre készül.

Nemrég a MediaTakeOut.com címoldalon közölte azokat a fotókat, melyeken az énekesnő látható kisfiával a Los Angeles-i reptéren. A képeken jól látszik - itt megnézheted az ominózus fotókat -, hogy a hároméves Max mindkét szeme alatt sötét foltok éktelenkednek. A lap úgy tálalta a sztorit, hogy az olvasók arra következtethettek belőle: az énekesnő bántalmazza kisfiát, és a zúzódások ütéstől származhatnak.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnőt annyira felháborították az alaptalan vádak, hogy azonnal ügyvédjéhez fordult, aki hivatalos levélben megfenyegette a lapot azzal, hogy jogi útra terelik az ügyet. Eric Greenspan, az énekesnő ügyvédje a levélben tisztázta, hogy Christina csodálatos anya, soha nem bántalmazná a kisfiát, aki a zúzódásokat nem verés által szerezte, egyszerűen csak elesett a parkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.