Már csak a babaszoba hiányzik! Kész a sztárpár szerelmi fészke

babaszoba terhesség családalapítás Dundika Majka lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak két hónap van Majka és Dundika gyermekének születéséig, a sztárpár már be is rendezkedett új otthonában. Csupán a babaszoba hiányzik.

Októberre várja első gyermekét Majka és Dundika. Ugyan a pár tervezte a babát, azt nem gondolták, hogy ilyen gyorsan meg is érkezik a gyermekáldás. Nem maradt más hátra, mint nekikezdeni a szerelmi fészek kialakításának, amely mára szinte teljesen elkészült.

RTL sajtóklub,TV2 press
RTL sajtóklub,TV2 press

Bár Majka szeretett legénylakásának kénytelen volt búcsút inteni, új otthonát igyekezett úgy berendezni, hogy megfeleljen férfias igényeinek is - tévét például a lakás minden helyiségébe szereltetett. Mára az összes szoba elnyerte végleges berendezését, csupán születendő fiuk, Máté Péter birodalma vár még kialakításra. Dundika a Mokkában mesélt arról, miért is hagyták a babaszoba berendezését az utolsó pillanatokra, és többek között szót ejtett az esküvővel kapcsolatos tervekről is.

Megmutatták! Ebbe a háromszobás otthonba érkezhet Majka és Dundika kisfiahttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-megmutattak-ebbe-a-haromszobas-otthonba-erkezhet-majka-es-dundika-kisfia.htmlMár a neve is biztos! Íme, az első felvételek Majka és Dundika kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110720-mar-a-neve-is-biztos-ime-az-elso-felvetelek-majka.htmlMajka és Dundika bevallották, fiuk leszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-fia-lesz-majkanak-es-dundikanak.htmlLevetkőzött Majka várandós kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-dundika-ismet-levetkozott.htmlMajka apa lesz - de mégsem az ő nevét viseli majd a gyerek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-majka-apa-lesz-megsem-az-o-nevet-viseli-majd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.