Betelt a pohár! Bíró Ica két barátnője is öngyilkos lett a hitelek miatt

tartozás öngyilkosság devizahitel eladósodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gazdasági válság hazánkat is erőteljesen érintette. A devizahitelek törlesztőrészletei az egekbe szöktek, ami olyannyira ellehetetlenítette sokak anyagi helyzetét, hogy volt, aki nem is bírta tovább cipelni a hitele terhét.


Talán sokak számára meglepő hír, de a gazdasági válság a sztárokat sem kíméli. Nemrég Kökény Attila vallotta be, hogy könnyítést kellett kérnie a banktól, mert már nem volt képes fizetni hitele megnövekedett havi díját, a TV2 Mokka című műsorában most pedig Bíró Ica fakadt ki. A fitneszladynek ugyanis két barátnője is öngyilkos lett az utóbbi időben amiatt, hogy mindenüket elvesztették a devizahitelük miatt, de Bíró Ica bevallotta: ő maga sincs könnyű helyzetben a mostani árfolyamok miatt.

Tipp! Hírességek az MTV Video Music Awards-on! Nézd meg képgalériánkat!


Liptai Claudia lemondott több milliós fizetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-liptai-claudia-havonta-milliokat-bukik-mivel-nem-vezet-musorokat-osszel.htmlBíró Ica újból énekelni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-biro-ica-visszater-ujbol-enekelni-szeretne-az-egykori-metal.htmlCsúnyán átverték és kihasználták VV Gigithttp://www.life.hu/legykepben/20110824-atvertek-vv-gigit.htmlHoltan találták a milliárdos fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20110819-holtan-talaltak-a-milliardos-fiat.htmlKikapcsolták a gázt Cininélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110823-kikapcsoltak-a-gazt-cininel.htmlMegmutatták! Ebbe a háromszobás otthonba érkezhet Majka és Dundika kisfiahttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-megmutattak-ebbe-a-haromszobas-otthonba-erkezhet-majka-es-dundika-kisfia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.