Normális? Alig egy héttel szülés után máris visszatért a kifutóra a szupermodell!

anyaság szülés modellkarrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszlanak a vélemények arról, hogy pontosan hány nappal, héttel vagy hónappal a szülése után menjen vissza dolgozni az édesanya.

Northfoto
Northfoto

Anna a következőket mesélte a témáról: ,,Persze a terhesség egy nagyon személyes dolog, abban azért nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kilenc hónap alatt sosem éreztem, hogy a testem bármiben is akadályozna engem. Mindig is egy nagyon aktív ember voltam - munka után is állandóan pörögtem. Sosem voltam lusta, fontos volt számomra, hogy lefoglaljam magam. Valószínűleg a jó genetikám miatt nem csökkent a bőröm rugalmassága, nem lettek terhességi csíkjaim sem."

Anna karrierja egy londoni bárban indult - itt fedezte fel egy modellügynökség embere az akkor még pincérnőként dolgozó szépséget - hamarosan pedig már a legnagyobbakkal modellkedett. Dolgozott már Louis Vuitton, Versace ésValentino kampányaiban, és szerepelt az Elle és a Vogue magazinokban is. Férjével, Jonathan-nal négy és fél éve Edinburgh-ban telepedtek le. Első fia, May születése után sem hagyta abba a modellmunkákat. Ma a kifutók mellett saját cégében is dolgozik, mely trendi bulikat szervez a fővárosban.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!



De nemcsak Anna az egyetlen, aki nem sokkal a szülés után tért vissza a reflektorfénybe. Miranda Kerr két hónappal babája születése után mutatta meg bombázó alakját a kifutókon, Heidi Klum pedig már öt héttel a nagy esemény után szerepelt egy Victoria's Secret divatbemutatón - persze fehérneműben!

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Kétes érzelmeim vannak a hírrel kapcsolatban. Egyrészt túlzásnak tartom, hogy 9 nappal(!) szülés után valaki a kifutón rohangáljon csak azért, hogy ettől legyen hangos a sajtó. Másrészt viszont le a kalappal. Odafigyelt magára a várandósság alatt, most pedig kirobbanó formában van és ezt meg is mutatja. Végülis, ha volt pár szabad órája, miért ne sétálhatott volna egyet? Csak egy park helyett a kifutót választotta. Én is ismerek olyan magyar modellt, aki szédületesen csinos volt mialatt babát várt. Ha volt valami fotózás, vagy divatbemutató, akkor dolgozgatott, ha nem akkor nem. Így megy ez manapság: ha van mit, akkor dolgozunk..


Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Beyoncé a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legytrendi/20110829-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-az-mtv-video-movie-awards.htmlKatalinnak és Vilmosnak nem jött összehttp://www.life.hu/legytrendi/20110826-heti-silusmustra-katalinnak-es-vilmosnak-nem-jott-ossze.htmlÍgy alakítsd ki a saját stílusod!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-igy-alakitsd-ki-a-sajat-stilusod.htmlAz őszi szezon legszebb divatszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-az-oszi-szezon-legszebb-divatszinei.htmlNagymamabugyit vett fel az estélyi ruhájához a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-nagymamabugyit-vett-fel-az-estelyi-ruhajahoz-jennifer-lopez.htmlPraktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110824-praktikus-dramai-kislanyos-az-oszi-cipod-elarulja-milyen-vagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.