Megoszlanak a vélemények arról, hogy pontosan hány nappal, héttel vagy hónappal a szülése után menjen vissza dolgozni az édesanya.


Ma már nem ritka, ha kevéssel a szülés után az édesanya máris munkába áll. De a harminckét éves Anna Freemantle igencsak meglepte kollégáit, amikor kilenc nappal Leo fia világra jövetele után visszatért a kifutóra. Kate Moss és Naomi Cambell barátnője azt vallja, egy nőnek nem szabad választani a munkája és az anyaság között.


Northfoto

Anna a következőket mesélte a témáról: ,,Persze a terhesség egy nagyon személyes dolog, abban azért nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kilenc hónap alatt sosem éreztem, hogy a testem bármiben is akadályozna engem. Mindig is egy nagyon aktív ember voltam - munka után is állandóan pörögtem. Sosem voltam lusta, fontos volt számomra, hogy lefoglaljam magam. Valószínűleg a jó genetikám miatt nem csökkent a bőröm rugalmassága, nem lettek terhességi csíkjaim sem."

Anna karrierja egy londoni bárban indult - itt fedezte fel egy modellügynökség embere az akkor még pincérnőként dolgozó szépséget - hamarosan pedig már a legnagyobbakkal modellkedett. Dolgozott már Louis Vuitton, Versace ésValentino kampányaiban, és szerepelt az Elle és a Vogue magazinokban is. Férjével, Jonathan-nal négy és fél éve Edinburgh-ban telepedtek le. Első fia, May születése után sem hagyta abba a modellmunkákat. Ma a kifutók mellett saját cégében is dolgozik, mely trendi bulikat szervez a fővárosban.De nemcsak Anna az egyetlen, aki nem sokkal a szülés után tért vissza a reflektorfénybe. Miranda Kerr két hónappal babája születése után mutatta meg bombázó alakját a kifutókon, Heidi Klum pedig már öt héttel a nagy esemény után szerepelt egy Victoria's Secret divatbemutatón - persze fehérneműben!

Takács Nóra nemzetközi modell, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Kétes érzelmeim vannak a hírrel kapcsolatban. Egyrészt túlzásnak tartom, hogy 9 nappal(!) szülés után valaki a kifutón rohangáljon csak azért, hogy ettől legyen hangos a sajtó. Másrészt viszont le a kalappal. Odafigyelt magára a várandósság alatt, most pedig kirobbanó formában van és ezt meg is mutatja. Végülis, ha volt pár szabad órája, miért ne sétálhatott volna egyet? Csak egy park helyett a kifutót választotta. Én is ismerek olyan magyar modellt, aki szédületesen csinos volt mialatt babát várt. Ha volt valami fotózás, vagy divatbemutató, akkor dolgozgatott, ha nem akkor nem. Így megy ez manapság: ha van mit, akkor dolgozunk..Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Beyoncé a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legytrendi/20110829-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-az-mtv-video-movie-awards.html Katalinnak és Vilmosnak nem jött összehttp://www.life.hu/legytrendi/20110826-heti-silusmustra-katalinnak-es-vilmosnak-nem-jott-ossze.html Így alakítsd ki a saját stílusod!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-igy-alakitsd-ki-a-sajat-stilusod.html Az őszi szezon legszebb divatszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-az-oszi-szezon-legszebb-divatszinei.html Nagymamabugyit vett fel az estélyi ruhájához a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-nagymamabugyit-vett-fel-az-estelyi-ruhajahoz-jennifer-lopez.html Praktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110824-praktikus-dramai-kislanyos-az-oszi-cipod-elarulja-milyen-vagy.html