Gyereket akar a legszexibb valóságshow-sztár?

esküvő reality show családalapítás szülés kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian még csak néhány napja ment férjhez, a jól értesültek szerint azonban már babára vágyik a kerek popsijú barna szépség. 




Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Babákat szeretne. Az édesanyja is azt szeretné, ha Kim mihamarabb szülne" - mesélte Gastineau a US Magazinnak. A jól értesül ismerősnek arról is megvan a véleménye, hogyan viseli majd a harmincéves celeblány a babával járó éjszakázást. "Nagyszerű édesanya lesz, hiszen Kim igazán gondoskodó!" Gastineau szerint Humphries tökéletes családapa lesz, még ha négy évvel fiatalabb is Kimnél. "Kris egyszerűen odáig van Kimért. Bárcsak minden nőismerősömnek lenne valakije, aki ennyire szereti őt. Ha már csak azt nézem, hogyan tekint a férje Kimre, könnybe lábad a szemem. Kim olyan, mint egy pici bomba - pörög, cseveg, de igazán jól mutatnak együtt. Jó rájuk nézni" - vallotta a jól értesült ismerős.

Tipp! Michael Jackson élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.