fashion week fehér trikó olcsó ruha fehér póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapdarabok nélkül nehéz lenne az életünk, és sokkal laposabb a pénztárcánk is. A jól összeválogatott, kombinálható ruhadarabokból álló ruhatárból nem hiányozhat az egyszerű fehér póló. A jellegtelen ruhadarab megfelelő körítéssel ezer arcát mutathatja. Mi hármat választottunk.

Elegáns




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Póló, blézer: Esprit. Sort: H&M. Cipő: Vagabond. Táska: Reserved. Karkötő: Mango. Körömlakk: Essence.

Bohém


A bohém stílus nem azt jelenti, hogy összevissza dobálunk magunkra mindent, és a végén megmagyarázzuk a bennünket megbámulóknak, hogy "kérem, ez bohém stílus!" Lehet ezt a műfajt sokkal finomabban is művelni. Egy fehér póló, egy laza szabású, a boka fölé 7/8-os hosszra feltekerve / felhajtva viselt chino szabású nadrág az alap. A hangsúlyos kiegészítők adják meg az egész ízét, de azokat se adagoljuk túl, maradjunk meg a fogyasztható és a már sok határán.


Póló: Esprit. Nadrág, karkötő: Mango. Cipő: Zara. Kalap: H&M. Táska: Stradivarius. Baglyos gyűrű: Pull&Bear. Nyaklánc: Rekavago. Körömlakk: MAC.


Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)


Szexi



Gondolkozhatnánk mélyen dekoltált topokban, feszülős farmerban vagy parányi sortban is, de ez alkalommal az élénk színek, csillogó felületek és a semleges árnyalatok közti izgalmas játékot választottuk. Ennyire hangsúlyos daraboknál könnyű átbillenni az ízlésesből a túl sokba. Ha nem vagyunk biztosak magunkban, csupán egyetlen dögös kiegészítőt válasszunk, a többi pedig basic darab legyen.


Póló: Esprit. Szoknya: H&M. Csillogó blézer: Mango. Cipő: Stradivarius. Hajpánt: Zara. Körömlakk: L'Oréal.


Tipp! Idén lenne 50 éves a népszerű hercegnő. Nézd meg Diana életét képgalériánkban!


A fehér trikó őse az union suit névre keresztelt kezeslábas, gombbal záródó alsónemű volt, amelyet a 19. század közepétől viseltek a férfiak. Az eredeti hosszú ujjú, hosszú szárú darabok piros flanelből készültek, később a fehér szín lett az általános. A union suit idővel deréktájon kettévált, az alsó és a felső rész pedig külön-külön alakult tovább. A T-szabású felsőrészt a bányászok és a rakodómunkások munkaruhaként viselték, az amerikai katonák pedig az uniformisuk alatt hordták.

www.undershirtguy.com, www.ourontario.ca, www.doctormacro.com
www.undershirtguy.com, www.ourontario.ca, www.doctormacro.com

A spanyol-amerikai háború trópusi klímájú frontján annyira hozzászoktak az uniformis nélkül viselt pólóhoz, hogy veteránként sem váltak meg tőle. Igazán elterjedtté egy kis hollywoodi rásegítéssel vált. Marlon Brando volt az, aki a Vágy villamosa című filmben hófehér pamutpólót viselt felsőruházatként. A nők olvadtak, a férfiak olyanok akartak lenni, mint ő, az egyszerű ruhadarab sikere pedig azóta is töretlen.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.