Kész férfi Cicciolina gyereke! Így néz ki most a szexdíva 18 éves fia - Fotó

pornószínésznő talk-show Staller Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolináról hallunk ezt-azt - az idén hatvanéves szexdíva még ma is jó formában van. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a szőkeségnek van egy fia, aki ráadásul már majdnem felnőtt!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


www.video.mediaset.it
www.video.mediaset.it

Staller Ilona fia, Ludwig legutóbb tavaly szerepelt a hírekben: akkor azért, mert javítóintézetbe zárták kábítószerügylete miatt. A fiú remélhetőleg mára jó útra tért, és inkább sármját kamatoztatja. Ludwig egyébként Cicciolina egyetlen gyermeke - édesapja a híres szobrász, Jeff Koons.

Tipp! Így tombolt Irén! Nézd meg képgalériánkat!



8 tipp, hogy pocakkal is jól érezd magad a bőrödben - Mentőövek 9 hónapra szabvahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110831-8-tipp-hogy-konnyebben-viseld-a-terhesseget.htmlA hétvége a nagypapáé! John Voight vigyázott a Jolie-Pitt gyerekekre!http://www.life.hu/anyaskodj/20110831-a-hetvege-a-nagypapae-john-voight-vigyazott-a-joliepitt-gyerekekre.htmlGyereket akar a legszexibb valóságshow-sztár?http://www.life.hu/anyaskodj/20110830-kim-kardashian-gyereket-akar-ismerose-szerint-nagyszeru-edesanya-lesz.htmlBeyoncé olyat mutatott, mint még soha!http://www.life.hu/anyaskodj/20110829-beyonce-gyermeket-var.htmlMár másfél hónapos a Zanzibár gitárosának kislánya! - Elbűvölő képek a kishölgyrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110827-mar-masfel-honapos-a-zanzibar-gitarosanak-kislanya-elbuvolo-kepek.htmlKisfia bántalmazásával vádolják Christina Aguileráthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110827-kisfia-bantalmazasaval-vadoljak-christina-aguilerat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.