Íme a legmorbidabb táska - döglött kutyáról mintázták!

Paris Hilton táska csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttunk már gyümölcs formájú, focilabda alakú vagy állatkára hajazó táskát - de ilyet még egészen biztosan nem pipáltunk!

Sosem gondoltuk, hogy létezik döglött kutyáról mintázott retikül - egészen mostanáig. Nemrég dobta piacra a talán túlságosan is kreatív tervező, James Piatt a "Tinkerbell-táskát", melynek ihletője Paris Hilton kutyusa volt. Az örökösnő kedvenc csivaváját nemrég elütötték - a táska pedig egy csivavára hajaz, ami feldobta a talpát. A tervező ezzel a táskával azt szerette volna kifejezni, mennyire ellene van annak, hogy ezeket a kiskutyákat egyesek ma kiegészítőként viselik.

Szerinted 2012 elhozza a világ végét?

Még több morbid táska képgalériánkban! Katt ide!

Persze értjük az érvelést, de a döglött kutya táska talán kissé morbid... És nagyon drága is! A retikülök ára 80 és 120 ezer forint között mozog - ezen a pénzen mi inkább egy állatmenhelyet támogatnánk!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.