ráncfelvarrás velencei filmfesztivál Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna frissen kivasalt arccal érkezett a velencei filmfesztiválra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
W.E.









Takács Nóra nemzetközi modell, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:

Az ikon a görög eikón szóból ered, jelentése kép, képmás. Egy speciális technikával készülő, vallásos tárgyú és vallásos tisztelettel övezett kép.
Madonna egy ikon. Minden értelemben. Nem mondhatnám, hogy megszállott rajongója vagyok, de fejet hajtok előtte. Egy tiszteletreméltó nő, aki dívává küzdötte magát úgy, hogy sosem volt kifejezetten szép vagy őrülten jó hangú. Egyszerűen mindig jókor jó helyen tudta csinálni a felhajtást. Nem törődött azzal, mit firkálnak róla, mit beszélnek a háta mögött. Csak ment előre! Amikor kellett vad volt és szexis, amikor kellett visszafogottabb, néha spirituális, néha jótékony, néha meg gyúrós. Ez mind ő, a világ legismertebb, ezerarcú asszonya.
Ezzel a habitussal persze érthető, ha nem hajlandó elengedni magát. Évek óta tart a küzdelem közte és az évek között. A szaladó idő ráncokat küld, mire ő botoxszal válaszol. Teszem hozzá, nem egyedi jelenség ez a sztárvilágban. Ezen már rég túlvagyunk. Elnézve ezt a képet, ami a mostani felhajtást kiváltotta, annyi hozzáfűznivalóm van csupán: nincs ebben semmi különleges. Az ikonokat is elrontják néha, nem?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.