Sarah Jessica Parker mindenkit lenyomott - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét közepétől Velencére és a velencei filmfesztiválra figyel a világ divatszerető fele. A vörös szőnyegen jövő hét végéig vonulnak fel a legnagyobb hírességek.

Vannak azonban olyan sztárok is, akik az ellenkampányra szavaznak, és igyekeznek a maguk módján kivívni a figyelmünket. Heti stílusmustra következik.

Bár már mindenki Velencére és a velencei filmfesztivál sztárjaira figyel, Sarah Jessica Parker megcsinálja a saját show-ját. A hét elején még Moszkvában promózta új filmjét. A rövid, csipkemintás ruha és a Piroskát idéző köpenyes estélyi is kivívta magának a figyelmünket - és akkor finoman fogalmaztunk. Hát még ha tudjuk, hogy a piros ruhához a színésznő szerint nagymacskatopán dukál, amiről két napig nem szálltak le a divatmagazinok és -blogok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eredetileg Kim Kardashian heti cuccaira lettünk volna kíváncsiak, mert ő mindig mindenhol ott van, és kellően dekoratív ahhoz, hogy elterelje a figyelmet a velencei kavalkádról. Kim mézeshetek utáni, New York-i welcome partijának fotói között aztán rábukkantunk Sonja Morganra. Nem, semmit nem tudunk róla, abban viszont biztosak vagyunk, hogy ezzel a ruhával és dekoltázzsal lekörözte Kim Kardashiant.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Modern család című tévésorozat főszereplője, Sophia Vergara ragaszkodik a nyárhoz és a kis fehér ruhához. Mi pedig egyszerűen annyit mondunk, hogy a kevesebb néha több. Azért a nagymacskás - ez esetben leopárdmintás - platformról ő sem tudott lemondani.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hízókúrába kezdett és rövidre vágatta a haját egy szerep kedvéért a High School Musical sztárjaként ismert Vanessa Hudgens. Az áttörésért meg is szenved rendesen, hiszen állítólag nem szereti a rövid frizurát. Az MTV Video Movie Awards afterpartiján viszont igazi hollywoodi dívaként jelent meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak saját magunkat tudjuk ismételni: a kilencvenes évek közepe-vége és a látható melltartók korszaka újra visszatért. Malin Akerman színésznő tolmácsolásában nem is olyan vészes a látvány, de valamiért nem tudjuk kiűzni a nosztalgiát a fejünkből. Akkor ez most ciki vagy kúl?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A királynő bőrszerkót adna Katalin hercegnőre!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-queen-latifah-atoltoztetne-katalin-hercegnot.htmlA fehér póló 3 arcahttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-a-feher-polo-3-arca.htmlKülönleges cipőt szeretnél? Válaszd a magyar tervezőket!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110831-kulonleges-cipot-szeretnel-valaszd-a-magyar-tervezoket.htmlBeyoncé a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legytrendi/20110829-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-az-mtv-video-movie-awards.htmlÍgy alakítsd ki a saját stílusod!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-igy-alakitsd-ki-a-sajat-stilusod.htmlNagymamabugyit vett fel az estélyi ruhájához a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-nagymamabugyit-vett-fel-az-estelyi-ruhajahoz-jennifer-lopez.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.