Milliókkal tartozik a legendás magyar énekes! Könnyeivel küszködve most először vallott nehéz helyze

tartozás nyilatkozat devizahitel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere, Pataky Attila a könnyeivel küzdve vallott nehéz helyzetéről a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, a gazdasági válság ugyanis őt is érinti - írja a Stop.hu.

Aggódik önmaga miatt, de a többi magyar devizahitelessel is együtt érez Pataky Attila, aki a felvételre fekete szalaggal érkezett. Az énekes, akire devizahitele miatt szintén nagy teher nehezedik, az utóbbi időben rengeteg szomorú telefonhívást kapott, amelyek folyamatban lévő tragédiákról és segélykiáltásokról szóltak. Mindemögött a gazdasági válság okozta árfolyam-emelkedés és az amiatt megnövekedett törlesztőrészletek állnak.


Pataky Attila a TV2 Mokka című műsorában is megszólalt

"Az elmúlt hetekben elképesztő mennyiségű telefont kaptam, és egyszerűen úgy éreztem, meg kell szólalnom" - magyarázta Pataky Attila a műsor felvételén azt, miért is áll most ki a nyilvánosság elé az üggyel kapcsolatban.
A zenész maga is nehezen tudja kezelni hitelét: korábban 45 millió forintot vett fel a házára, a tartozás most 50 millió forintra rúg. Ezt kellene a most 61 éves énekesnek visszafizetnie, egyedül.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.