Így vásárolj féláron, egyetlen cetlivel - Nyomtasd ki még ma!

vásárlás kedvezmény kuponoldal weboldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben hazánkban is elterjedtek azok a weboldalak, amelyekről ingyen tölthetsz le nagy kedvezményekre jogosító kuponokat. Megnéztük a kínálatot, és összegyűjtöttük azokat, amelyek a legnagyobb kedvezményeket kínálják, vagy amelyeknél a legszélesebb a beváltóhelyek skálája.

Thinkstock
Thinkstock


Sokat érő kattintások: Kuponvilág.hu

Utazás féláron Horvátországba? Mindössze 500 forintért 75 százalékkal olcsóbban vásárolni a könyváruházban? Egész testet átmozgató svédmasszázs 60 százalékkal kedvezőbb áron? Bizony, ezek nem csak jól hangzó mondatok, hanem tényleges ajánlatok, melyekkel a Kuponvilág.hu weboldalon találkozhatsz.

Az oldal felhasználói számára cégek, szolgáltatók, üzletek tesznek kedvezményes ajánlatokat, melyek azonnal elérhetővé válnak, amint azokra elegen jelentkeznek. Utóbbihoz nem kell mást tenned, mint regisztrálni a honlapon, vagy a Kuponvilág közösségi oldalán csatlakozni a weboldal felhasználói köréhez. Az adott ajánlatra a Vedd meg most! feliratú gombra kattintva jelentkezhetsz. Az egyes ajánlatok érvényességét jelzi, ha a Megkaptuk a kedvezményt szöveg látható mellette - ezt azt jelenti, hogy az adott ajánlatot meghirdető cég, szolgáltató vagy üzlet megszerezte a számára szükséges jelentkezőt, ezáltal életbe léptette a kedvezményt.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




Neked is jó, nekik is jó: Bónusz Brigád

Bónusz Brigád


Thinkstock
Thinkstock



Éppen ezért a Bónusz Brigád rendszere is hasonló a Kuponvilágnál részletezetthez. A brigád weboldalán minden nap kedvezményes ajánlatok várják a regisztrálókat, akik, ha elegendőek jelentkeznek, potom összegért hozzájuthatnak a felajánlott árengedményhez. A felhasználó csak nyerhet, hiszen addig, amíg nem jön össze a kellő jelentkező, a brigád nem vonja le a kedvezmény igénybevételére jogosító kupon árát a bankszámládról - és maga állja a veszteséget, amennyiben mégsem jelentkeznek elegen.

Nyomtatás nélkül, egyszerűen: Kuponmánia.hu






Thinkstock
Thinkstock



Csak annyit kell tenned, hogy bankkártyával online vagy banki átutalással megveszed a kiszemelt kupont, melynek kódját azonnal megkapod, amint annak ára megérkezett a Kuponmánia.hu folyószámlájára. Ekkor már indulhatsz is a kóddal vásárolni. Az üzletben vagy a szolgáltatónál előre jelezd, hogy milyen módon fizetnél. A vásárlás vagy a szolgáltatás igénybevétele után egy kuponkártyára kell majd felírnod a kódot, és aláírásoddal hitelesíteni azt. A kupon beváltási határidejét már a weboldalon is jelzik az adott ajánlat mellett, de az e-mailben vagy SMS-ben küldött visszaigazolás is tartalmazza.

Tipp! Íme a legújabb morbid kiegészítő! Képekért kattints a linkre!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.