mellkisebbítés műtét plasztikai beavatkozás Jessica Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson hamarosan ismét férjhez megy, de elhatározta, most tökéletes formában akar az oltár elé állni.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



AFP
AFP

Persze arra az esetre is kitalált valamit Jessica, ha nem sikerülne lefogynia. Ha megtörténik a "legrosszabb", akkor kénytelen lesz vállalkozni egy mellkisebbítő műtétre.

Szólj hozzá: Nektek van időtök sportolni?





3 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110902-3-rudarab-amit-mindenkeppen-be-kell-szerezned-oszre.htmlA királynő bőrszerkót adna Katalin hercegnőre!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-queen-latifah-atoltoztetne-katalin-hercegnot.htmlÍme a legmorbidabb táska - döglött kutyáról mintázták!http://www.life.hu/legytrendi/20110901-paris-hilton-kutyajarol-mintaztak-a-taskat.htmlA fehér póló 3 arcahttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-a-feher-polo-3-arca.htmlKülönleges cipőt szeretnél? Válaszd a magyar tervezőket!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110831-kulonleges-cipot-szeretnel-valaszd-a-magyar-tervezoket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.