Döbbenetes fogyása után modell lett a hatvanéves díva

modell divatbemutató Kirstie Alley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathetek egyik nagy szenzációja a kifutón dívaként tündöklő Kirstie Alley volt.
Nézd meg, hogyan változott Kirstie Alley az évek során! Katt a galériáért!

Kirstie Alley két éve még nem hitte volna, hogy egyszer az életben alig hatvan kilósan modellkedni fog. A színésznő 2009-ben még 104 kilót nyomott - diétái mind sikertelenek voltak, mivel minden leadott kiló többszörösen jött vissza rá. Kirstie a jojóeffektus áldozata volt, mígnem fel nem kérték, hogy szerepeljen a legnépszerűbb táncos showműsorban. A komoly súlyfelesleggel küzdő színésznő megkezdte a napi edzéseket, és egyszer csak olvadni kezdtek róla a kilók. A verseny után sem adta fel az egészséges, sportos életmódot, ennek köszönhetően pedig tovább fogyott. Most hatvanévesen már csak 60 kilót mutat a mérlege.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg, hogyan változott Kirstie Alley az évek során! Katt a galériáért!

Ezért is vállalta el a színésznő, hogy kifutóra lép egyik kedvence, a malajziai Zang Toi divattervező mesés költeményeiben. A díva hatalmas sikert aratott, lemosta a csontsovány modelleket a színpadról. Királykék királynői ruhakölteményében, vadító sminkjében és elegáns, kontyba tűzött hajával Kirstie húsz évvel fiatalabbnak látszott a valódi koránál. A díva a fellépése előtt ki is fejezte izgatottságát a közösségi oldalán, a bemutató után pedig a következőket osztotta meg rajongóival: "Köszönöm a többi modellnek, hogy megosztották velem Zang Toi barátom színpadát. Mindannyian nagyon édesek voltatok, és persze gyönyörűek! Ez volt életem legszebb napja!" - újságolta boldogan Kirstie.

Kirstie nemrég azt is elárulta, hogy a nagy fogyása ellenére sem volt még plasztikai műtéte, és nem is szándékozik kés alá feküdni. "Az emberek azért szabatják át magukat, hogy fiatalabbnak fessenek. Szerintem egy műtéttől nem lehetünk fiatalabbak vagy nézhetünk ki annak - ezek a dolgok inkább eltorzítják a testet!"

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!



5 dolog, amit a pasik biztosan nem tudtak a divatrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110914-5-dolog-amit-a-pasik-biztosan-nem-tudtak-a-divatrol.html10 évesek, de 18-nak néznek ki a legfiatalabb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-10-evesek-de-18nak-neznek-ki-a-legfiatalabb-modellek-.htmlLakatos Márk átalakít: Fekete démon lett a szende Mariannbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110913-lakatos-mark-atalakit-22.htmlKi lesz a legjobb divattervező?http://www.life.hu/legytrendi/20110912-ki-lesz-a-legjobb-divattervezo-elkezdodott-a-new-yorki.htmlSokkoló címlappal népszerűsítik a legnevesebb divatmagazinthttp://www.life.hu/legytrendi/20110831-sokkolo-cimlappal-nepszerusitik-a-legnevesebb-divatmagazint-a-vogueot.htmlFérfias divat hódít a nők körébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-sejtettuk-hogy-ez-lesz-ferfias-divat-hodit-a-nok.htmlFantasztikusan nézett ki Sarah Jessica Parker - Érdemes tanulni tőle!http://www.life.hu/legytrendi/20110909-fantasztikusan-nezett-ki-sarah-jessica-parker-erdemes-tanulni-tole.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.