Ragyog a boldogságtól! Az 5 hónapos terhes magyar énekesnő már a baba nevét is tudja

Judy terhesség énekesnő várandósság jóga kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy terhes, a Groovehouse egykori énekesnője ragyog a boldogságtól. A legtöbb kismamával ellentétben nem aggodalmaskodik: tudja, érzi, minden rendben lesz vele és a babával is.




Kislány után kisfiú! Már három hónapos terhes Keveházi Krisztinahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110913-kislany-utan-kisfiu-mar-harom-honapos-terhes-kevehazi-krisztina.htmlFérjhez ment és gyermeket vár mindenki kedvenc tinisorozatának sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110908-ferjhez-ment-es-gyermeket-var-sarah-polley.html17 órán át vajúdott! Egészséges kislánynak adott életet a magyar olimpikonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110903-17-oran-at-vajudott-egeszseges-kislanynak-adott-eletet-a-magyar.htmlImádnivaló kisfiú! Megmutatta negyedik gyermekét a Grace Klinika sztárjának magyar hangjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110902-imadnivalo-kisfiu-megmutatta-negyedik-gyermeket-a-grace-klinika-sztarjanak-magyar.htmlKész férfi Cicciolina gyereke! Így néz ki most a szexdíva 18 éves fia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110901-kesz-ferfi-igy-nez-ki-most-a-szexdiva-cicciolina-18.htmlBeyoncé olyat mutatott, mint még soha!http://www.life.hu/anyaskodj/20110829-beyonce-gyermeket-var.htmlMár másfél hónapos a Zanzibár gitárosának kislánya! - Elbűvölő képek a kishölgyrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110827-mar-masfel-honapos-a-zanzibar-gitarosanak-kislanya-elbuvolo-kepek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.