fashion week stílusmustra dekoltázs sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A véget érő uborkaszezon arra késztette a hírességeket, hogy megmutassák, amire igazán büszkék. Játékos stílusmustránkkal arra próbáltunk rájönni, kinek mitől hízik a mája.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Chastain

Christina Hendricks viszont most már biztos, hogy lekörözte Pamela Andersont, és innentől kezdve ő érdemli ki a "kebelcsoda" címet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé

A harmadik gyermekét váró Jennifer Garner egy fokkal visszafogottabb árnyalatú, de csillogástól nem mentes, rövidke, már-már hálóingszerű ruhában jelent meg egy filmpremieren. Ti terhesen bevállalnátok hasonló darabokat?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Garner

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kirstie Alley

Aki a feleségére büszke

A kedvenc brit szívtiprónk, Colin Firth pedig úgy tűnt, hogy legszívesebben felesége, Livia Giuggioli testét mutogatja. A pöttyös-fekete Stella McCartney ruha - de a 2011-2012-es őszi-téli kollekció összes darabja - hatalmas sláger a hírességek és a magazinok stylistjai körében. Szexi, de mégsem közönséges darab. Nem csoda, ha a színész is imádja benne a feleségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Colin Firth és Livia Giuggioli

Akik a hajszínükre büszkék

Michelle Monaghan színésznőt utoljára fekete hajjal láttuk. Az új vörösesbarna árnyalat nemcsak szerintünk áll jól neki. Úgy tűnik, a színésznőnek annyira tetszik a saját hajszíne, hogy a cipőválasztáskor is ezt vette figyelembe, nem pedig a ruha vagy a retikül árnyalatát. Ti próbáltatok már így öltözködni?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle Monaghan

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Öltözz a padlásról! Visszatértek a kilencvenes évekhttp://www.life.hu/legytrendi/20110915-oltozz-a-padlasrol-visszatertek-a-kilencvenes-evek.html5 dolog, amit a pasik biztosan nem tudtak a divatrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110914-5-dolog-amit-a-pasik-biztosan-nem-tudtak-a-divatrol.html10 évesek, de 18-nak néznek ki a legfiatalabb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-10-evesek-de-18nak-neznek-ki-a-legfiatalabb-modellek-.htmlLakatos Márk átalakít: Fekete démon lett a szende Mariannbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110913-lakatos-mark-atalakit-22.htmlSokkoló címlappal népszerűsítik a legnevesebb divatmagazinthttp://www.life.hu/legytrendi/20110831-sokkolo-cimlappal-nepszerusitik-a-legnevesebb-divatmagazint-a-vogueot.htmlFérfias divat hódít a nők körébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-sejtettuk-hogy-ez-lesz-ferfias-divat-hodit-a-nok.htmlKoppintott Lady Gaga, olcsó tömegcuccok: ilyenek a magyar énekesnők a klipekbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110908-koppintott-lady-gaga-olcso-tomegcuccok-ilyenek-a-magyar-enekesnok-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.