fashion week Emmy-díj sztárok estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint ma hajnalban osztották ki a sorozatok legjobbjainak járó díjakat az Emmy-gálán. A vörös szőnyeges belépők ilyenkor is külön szerepet kapnak. Összegyűjtöttük a trendeket és megmutatunk néhány nagyon ciki összeállítást is.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vörösre színt

Nem idegenkedtek a sztárok a harsány, feltűnő színű ruháktól sem. Olivia Munn (Perfect Couples) smaragdzöld ruhája levett bennünket a lábunkról. Ezt a színt Sofia Vergara (Modern család) sem hanyagolta, aki korallszínű estélyijéhez smaragddal díszített, méretes fülbevalót választott. Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal) pedig görögös szabású, világoskék ruhát választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Sztárok vágtáztak a Hősök terén. Nézd meg képgalériánkat!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Flannery (Office) viszont jobban is átgondolhatta volna, milyen színű anyagot választ. Ez a fajta kék ugyanis az izzadósoknak nem barátja. Persze, persze, a sztár is ember, de az izzadságfolt a vörös szőnyegen nagyon ciki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csipkecsodák

Hiába, a csipkét nem tudják elfelejteni a színésznők. Ez néha nem is baj, mert káprázatosan néznek ki, máskor viszont azt gondoljuk, jobb lett volna, ha nem a nagyi szekrényéből öltözködnek. Julia Stiles a köztes megoldást választotta ezzel a halovány levendulaszín ruhával. Minka Kelly (Charlie Angyalai) ruhájától viszont nem dobtunk hátast - a feledhető csipkeruhának a szekrényben kellett volna maradnia. Gwyneth Paltrow viszont hatalmas meglepetést okozott a hasvillantó estélyivel, ami már önmagában is elég bizarr, a vörös szőnyegen meg pláne. Láttunk már tőle cifraságokat, lehet, hogy ezzel divatot teremt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Exkluzív fotók: Szily Nóra interjú Liluval! Kattints a képgalériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fekete démonok

A fekete szín örök a vörös szőnyegen. Összeszámolni sem tudjuk, idén hányan választották ezt a klasszikust. A mi kedvenceink Evan Rachel Wood (Mildred Pierce) drámai, feketén csillogó estélyije, Aimee Teegarden (Tiszta szívből foci) klasszikus, elöl rövidebb, hosszú uszályos ruhája és Naya Rivera (Glee - Sztárok leszünk!) különleges mellrészű, egyszerű estélyije.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rövidre vágva

Heidi Klum ruhája nem a kivágásával keltett feltűnést, hanem a fodros aljával. A többihez képest rövid ruhát választott Kaley Cuoco (Agymenők) színésznő is. A miniruha fölé varrt libbenő tüllréteg miatt a ruha tökéletesen illett a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ami ciki, az ciki

Voltak olyan összeállítások, amelyeket bárhogy is próbáltunk jó szemmel nézni, nem tudtunk rá jót mondani. Taraji P. Henson esetében például az anyagválasztás volt rossz, mert a ruha melltartórésze alatt áttetsző sötét bőrszíne borzasztóan zavaróan néz ki a fotón. Paz De La Huerta színésznőnek alapból nem lehet oka panaszra, ha a bőrszínéről van szó. Nem is értjük az extra adag barnítót, a majdhogynem fehérre rúzsozott szájat és a szende rózsaszín ruhához sem illik ez a dévaj beállás. Van mit gyakorolni! Drew Barrymore stylistja is vajon hol volt, amikor a színésznő kiválasztotta ezt a Givenchy ruhát, amelyik seszínű törpét csinál belőle. Hiába különleges darab, nem lett volna szabad felvennie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.