fashion week fehérnemű bugyi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérnemű a női lélek kiterjesztése a testen. Sokat elárul rólunk, hogy az egyszerű szabású, pamutból készült darab vagy a tenyérnyi csipkecsoda a kedvencünk.

Ezt az alsóneműt a riói tengerparton látható bikinik vonalvezetése ihlette. Elől és oldalt viszonylag sokat takar, de hátul ívesebben kivágott, már-már tangaszerű kialakítású. Általában olyan anyagból készül, ami nem vág be a húsba, így szinte bármilyen ruhadarab alatt viselhető, kényelmes darabról van szó. Hátránya, hogy erőteljesebb mozgásnál nem viselkedik jól, mert az oldalrész felgyűrődik, így például sportoláshoz nem túl ideális.
Ha kedvenced a brazil sort, akkor sokkal jobban szeretsz elvonulni a lakásod kedvenc sarkába egy magazinnal vagy egy jó könyvvel, mint az edzőteremben izzadni. A kompromisszumok híve vagy, a kényelem miatt nem mondasz le arról, hogy szexisnek érezd magad.

Szólj hozzá: A te pasid féltékeny, ha sokat lógsz a neten?



Tanga

Az előnyeit mindenki ismeri, aki férfiember előtt valaha viselt tangát. Az összes hátrányát pedig a Soeri & Poolek megénekeltette már, szóval mi nem is időznénk ezen. A legnagyobb keserűség a tangával kapcsolatban, hogy bárki bármit mond, csak fokhagymagerezdnyi fenéken áll jól, de ami még ennél is rosszabb, hogy minél kisebb, annál többe kerül.
Ha nem vagy VV-sztár, modell vagy pornókirálynő és mégis rajongsz a parányi ruhadarabért, akkor valószínűleg génjeidben hordozod a hírességfaktort. Imádsz a középpontban lenni, szeretsz csábítani, érzéki nőszemély vagy, akinek nem kell harcolnia a bókokért.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Alakformáló bugyi

A modern kor egyik csodája az alakformáló fehérnemű, amelynek segítségével kényelmetlenség és erőfeszítés nélkül csusszanhatunk bele akár a méretünknél egy számmal kisebb ruhába. Kiemel ott, ahol kell, összenyom ott, ahol kell, szóval minden mikroszálában tökéletes befektetés. Azt viszont felejtsük el, hogy két vagy három számmal többet is leszoríthatunk magunkból. Ez sem az egészségünknek, sem az önmagunkról alkotott valós képnek nem tesz jót. Egyszer-egyszer tökéletesen jól jön egy ilyen darab, de azért a sportolás hatásával egyik szuperfehérnemű sem vetekszik.
A tökéletesség a hívószavad. Maximalista vagy - és ez igaz arra is, hogy mit és hogyan viselsz. A ruhának úgy kell rajtad állni, mintha rádöntötték volna, és ebben nem is lehetne jobb társad egy alakformáló darabnál.

Vicces bugyi

Tudjátok, ezek azok a bugyik, amelyeket hármas vagy ötös pakkokba csomagolva kínálnak sok helyen. A legtöbbjük nemcsak azzal csábít, hogy kényelmes, pamutból készült, hanem azokkal a cuki, vicces mintákkal. Ki tudná otthagyni Hello Kittyt vagy éppen Micimackót, ha egyszer annyira édesen néz ki a bugyin, nem igaz?
A vicces bugyik kedvelőjeként valószínűleg szereted a vicces dolgokat, néha kicsit infantilisnek látnak mások. Imádsz szerepelni, mindig van egy jó sztorid, és biztosan benne vagy a céges karaoke-buliban is. Magasról teszel arra az elvárásra, hogy egy bizonyos kor fölött nem árt megkomolyodni - és ezzel együtt lemondani a vicces bugyikról.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Sort

A pasiknak való sort némileg kevesebb anyagból készült változata egyesek szerint az egyik legkényelmesebb viselet, amit nő el tud képzelni. Nem mellékes, hogy a popsin terpeszkedő narancsligeteket is takarja. Nagy hátrányuk, hogy farmeren vagy más, vastagabb anyagból készült nadrágon kívül nehéz föléjük öltözni, mert mindenen látványosan átüt a bugyivonal.
Ha imádod a sortot, akkor valószínűleg két lábbal állsz a földön, a szíved helyett pedig inkább az eszedre hallgatsz. Szereted a jól bevált, megszokott dolgokat, és nehezen dolgozod fel a változásokat - mint amilyen például egy tanga szabású bugyi, amit kénytelen vagy az egy szem szoknyád alatt viselni.


Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.