fashion week sztárok stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Emmy-gála után mintha belefáradtak volna a hírességek az öltözködésbe, de azért ezen a héten sem maradtunk meglepetések nélkül.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Helen Mirrenről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, aki magabiztosan viseli a legképtelenebbnek tűnő ruhadarabokat is. A magas gallérú ruha első látásra inkább a Guldenburgok öröksége című sorozat bárónőjére illene, mint egy olyan színésznőre, aki nem fél bevállalni a leopárdmintát és a bőrdzsekit sem, Helen Mirren mégis csodásan fest benne.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, az állandó súlyproblémákkal és lelki eredetű betegségekkel küzdő Demi Lovato kezd megbékélni a súlyával és az - egyébként gyönyörű és nőies - alakjával. Olyannyira, hogy egy tévéshow felvételére merészen kivágott, rövid, leopárdmintás ruhát húzott, amelyből nemcsak a feneke villant ki, de a mellei is majdnem kibuggyantak. Sztárság ide vagy oda, a több anyag ez esetben jobb lett volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Leighton Meester tökéletes iskolapéldája annak, hogyan öltözhet fel egy ősz típusú nő úgy, hogy minden a helyén legyen. Az összhatást a különleges cipő dobja fel még jobban. Csak ezen a bölcsészbeálláson kellene finomítani, mert így minden képen úgy néz ki szegény, mint egy csámpás kacsa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!


Válts nemet, és címlapra kerülsz!http://www.life.hu/legytrendi/20110921-valts-nemet-es-cimlapra-kerulsz.htmlLakatos Márk átalakít: Csábító díva lett a hétköznapi tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110920-lakatos-mark-atalakit-23.htmlRuhadarabok, amiket bárhol felismerünk a világonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110919-ruhadarabok-amiket-barhol-felismerunk-a-vilagon.htmlSzépségek és rémségek az Emmy-gálánhttp://www.life.hu/legytrendi/20110919-szepsegek-es-remsegek-az-emmygalan.htmlNézd meg Katalin hercegnő tavaszi ruhatárát!http://www.life.hu/legytrendi/20110916-nezd-meg-katalin-hercegno-tavaszi-ruhatarat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.