Ilyen egy igazi anya? Csak azért akar végre szülni az elnök felesége, hogy dohányozhasson!

Nicolas Sarkozy terhesség Carla Bruni First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carla Bruni nagyon meglepte legutóbb az embereket, de leginkább az édesanyák csodálkoztak el a francia elnök feleségének nyilatkozatán.
"Őszintén szólva már nagyon elegem van. Az időm legnagyobb részét fekvéssel vagy ücsörgéssel töltöm. Nem gyújthatok rá, és nem iszom alkoholt sem. Igyekszem, hogy mielőbb vége legyen ennek az állapotnak"

AFP
AFP



Körülbelül hat hét múlva jön világra Carla Bruni második gyermeke. Első kisfia, Aurelien 2001-ben született meg akkori kedvesétől, Raphael Enthoventől. "Október elsejétől már gyakorlatilag bármikor szülhetek. Aurelien időben érkezett, és ha ez most is így lesz, akkor viszont még jócskán várnom kell a szülésre" - mondta az egykori modell a Le Parisien francia lapnak. Carlának azért kellett sokat pihennie, mert 43 évesen vállalta a gyermeket, az orvosok pedig azt javasolták, hogy akik negyven fölött szülnek, kíméljék magukat a terhesség alatt.

A rosszindulatú pletykák szerint Carla és Mr. Sarkozy tökéletesen időzítették a babát, hiszen hamarosan kezdődik az új elnökválasztási kampány, ezért a francia elnök feleségének nem ártana vigyáznia arra, hogy mit mond: nem a dohányzásról és az alkoholról kellene fecsegnie a várandóssága alatt...



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.