gyermekvállalás Való Világ 5 VVAnnamari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV5 furcsa lánya, Annamari tizenhat évesen válaszút elé került: apa nélkül neveli fel születendő lányát, vagy lemond róla. Ő az utóbbit választotta.  


Tizennégy éves lázadó kamaszként úgy döntött, hogy elhagyva szüleit, önként állami gondozást kér, azaz intézetis lány lesz. Két évvel később terhesen jött ki onnan. A szülei nem vállalták a kisbaba felnevelését, Annamari barátja, a gyerek apja pedig arra kérte, hogy adja örökbe a picit, mert neki útjában lenne. A kicsi három évre átmeneti szülőgondozóba került, majd örökbe fogadták. Szörnyű döntés, de nem volt más választása. A fiú már nagykorú volt, ő irányította az eseményeket. A kislányt három éve nem látta Ancsi, nem is beszél róla. Sajnos már nem teheti meg nem történtté, hiszen lemondott róla. Látogathatná, de nem akarja felkavarni a gyerek lelkét. Abban bízunk, hogy a nevelőszülők elmondják majd neki az igazságot. Vannak emlékei Ancsiról, s ha felnő, eldöntheti, hogy akarja-e látni a vér szerinti szüleit"


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A közeli ismerős azt is elmondta, a látszattal ellentétben Annamari nem érzéketlen ember: "A nap minden percében gondol a kislányára, a kicsi elvesztése miatt lett ilyen komor, távolságtartó, furcsa lány. Sokat szomorkodik és sír. Amikor a gyerekről kérdeztem, mindig elterelte a témát, fájdalmas pont az életében. Előtte vidám, tündéri, talpraesett lány volt, de nagy pofonokat kapott az élettől. Kicsinek is makacs volt, de az utóbbi évek megkérgesítették a lelkét. Nem csodálkozom, hogy ilyen lett: vastag falat húzott maga köré, hogy ne lássák, teljesen meg van törve."

Tipp! A Life.hu fotósának pózolt Brad Pitt! Kattints a képgalériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.