Méregdrága luxusotthonnal vigasztalódik a díva

luxus Jennifer Lopez lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez megérdemli - a sztár a magánéleti válságát egy gyönyörű luxuskúriával próbálja enyhíteni.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Biztosan nekünk is könnyebb lenne egy válás vagy egy szakítás, ha ilyesmivel vigasztalódhatnánk. JLo legújabb szerzeménye ez a mesés luxusvilla Long Islanden, amely potom 18 millió dollárba kerül. Persze érthető, hogy az énekesnőnek nem volt kedve abban a házban maradni, ahol tönkrement a kapcsolata Marc Anthonyval, ezért is döntött úgy, hogy meglepi magát egy új lakhellyel.

Az 1300 négyzetméteres házban hét hálószoba, több kandalló, könyvtár, moziszoba és mesés luxusfürdőszobák szolgálják a kisgyermekes anyuka pihenését. Persze az ingatlanhoz egy hatalmas birtok is tartozik.

www.zillow.com
www.zillow.com

Nézz meg még több képet Jennifer Lopez új otthonáról! Katt ide!

Bútorok, dekorációk 50 százalékkal olcsóbban - Nagy őszi leárazáskörképhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110917-butorok-dekoraciok-50-szazalekkal-olcsobban-nagy-oszi-learazaskorkep.htmlEgészségtelenül él a first lady - Vajon miért lett zugevő?http://www.life.hu/hazitunder/20110921-egeszsegtelenul-el-a-first-lady-michelle-obama-vajon-miert.htmlMegunta álomotthonát a hollywoodi szupersztárhttp://www.life.hu/hazitunder/20110920-megunta-alomotthonat-a-hollywoodi-szupersztar-mark-wahlberg.htmlCsoda történt - 5 év után került haza az elveszett kedvenchttp://www.life.hu/hazitunder/20110919-csoda-tortent-5-ev-utan-kerult-haza-az-elveszett.htmlA vendéglátó szakmával kacsingat? Bay Éva fakanálra cserélte a kameráthttp://www.life.hu/hazitunder/20110916-a-vendeglato-szakmaval-kacsingat-bay-eva-fakanalra-cserelte-a-kamerat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.