Fergie-t benyelte egy útszéli pillangó - Heti beauty-mustra

frizura sztárok smink szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő lepukkantabb, mint valaha, mások viszont virítottak a héten. Lehangoló beauty-mustra néhány igéző pillanattal.



AFP
AFP

Hasonlóan lestrapált hatást keltett Lily Collins is, aki a sminkről ugyan nem, a fésűről viszont nagyon is elfeledkezett. Nekünk eszünk ágában sem lett volna ilyen szénakazallal az ügyeletes tinibálvány, Taylor Lautner mellett pózolni.

AFP
AFP

Itt van nekünk Fergie is! Erős a gyanúnk, hogy az énekesnőt bekebelezte valami útszéli pillangó. Olyan ezzel a hajjal, mint akit megtéptek, a túlfeszített arcbőréről és a Valentino mesterre hajazó répasárga színről nem is szólva. Jó úton jár, hogy olyan legyen egyszer, mint Priscilla Presley, akit szintén a héten kaptak lencsevégre egy eseményen.

AFP
AFP


Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!




AFP
AFP

Lea Michele körmei viszont egyszerűek és visszafogottak voltak, a fehér körömlakk pedig még mindig nem olyan szokványos, így meg akarjuk mutatni. Pici, tövig vágott körmökön is nagyon jól mutat, friss és üde hatást kelt. Hozzá hasonlóan Camila Alves sötétkék körömlakkját is imádjuk. Ti hogy álltok az extrém színű körmökkel?

AFP
AFP

Kirsten Dunst sokat tett azért, hogy megszeressük a stílusát. Ez a mostani, nőiesen bohém ruha, a finoman kócos, összefogott haj és a smink tökéletes összhangban vannak egymással. A friss smink és a bogyószínű ajkak kiemelik a színésznő szépségét.

AFP
AFP

Imádjuk az olyan szemsminket, amely kiemeli a színésznők különleges szemszínét. Evan Rachel Wood a kék szeméhez csillogós, lila szemhéjpúdert választott. AnnaLynne McCord színésznő a zöld szemét gyönyörű konyakbarna színnel tette még élénkebbé.

AFP
AFP


Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)




Szellemnek sminkelte magát a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20110928-szellemnek-sminkelte-magat-a-sztarcsemete-hayley-hasselhoff.htmlCímlaplány lesz Katalin hercegnő?http://www.life.hu/szepulj/20110926-katalin-hercegno-lesz-a-vogue-magazin-cimlaplanya.htmlŐrült szépségtrükkök a múltbólhttp://www.life.hu/szepulj/20110926-orult-szepsegtrukkok-a-multbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Így szárad meg szupergyorsan a körömlakkod!http://www.life.hu/szepulj/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.htmlKörömlakkozz kreatívan, de egyszerűen!http://www.life.hu/szepulj/20110921-koromlakkoz-kreativan-de-egyszeruen.htmlÍme a világ leghatalmasabb frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110920-aevin-dugasnek-van-a-vilag-leghatalmasabb-frizuraja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.