Te felismernéd? Pimasz tekintetű sráccá érett a világ egyik kedvenc gyerekszínésze

színész Igazából szerelem Thomas Sangster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még az Igazából szerelem cuki szerelmes kisfiújára? Hihetetlen, de Thomas Sangster már nem az az érzékeny lelkű kissrác - nemrég betöltötte a 21. életévét, és ma már rá sem ismerni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Thomas így nézett ki 2009-ben

A népszerű romantikus filmben Thomas Sangster alakította Liam Neeson fogadott fiát, Samet, aki menthetetlenül beleszeret a kórista kislányba. 2003-ban még eszméletlenül cuki volt az Igazából szerelem egyik főszereplőjeként, éppen ezért volt meglepő, amikor a napokban már egy érett Thomas Sangster pózolt a fotósoknak - a fotót itt találod. Sangster már két évvel ezelőtt is sokkal férfiasabban festett, idén azonban már valóban olyan, mint egy angol huszonéves srác.

A napokban a 21. éves fiú részt vett a Phineas And Ferb: Across the 2nd Dimension in London című film premierjén, ő kölcsönözte ugyanis az egyik karakter hangját. Nincs kétség afelől, hogy a kisfiúból szinte már kész férfi lett, mégis lépten-nyomon egykori híres szerepével azonosítják a színészt. "Az emberek mindig arról a filmről beszélnek. Csak úgy emlékeznek rám, mint a cuki fiúra, aki dobol, és végül övé lesz a lány szerelme. De nincs ezzel semmi gond. Tizenkét éves korom óta ez a helyzet, pláne karácsonykor, amikor mindenki az Igazából szerelmet nézi. De az emberek mindig kedvesek velem, sosem negatívak a filmmel kapcsolatban" - vallotta korábban a színész.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.