Meglepő, de mégis igaz: a sármosnak és szexinek egyáltalán nem nevezhető sztár, Rowan Atkinson nemcsak csodaszép feleséggel, de gyönyörű gyermekkel is büszkélkedhet.


A 16 éves Lily Atkinson édesapja legújabb filmje, a Johnny English 2 premierjén jelent meg édesapjával és édesanyjával - a lányért mindenki odáig volt. Amikor a Mr. Beanként elhíresült Atkinson és családja megérkezett a Leicester Square-re, minden szem a szép és csinos, fiatal barna szépségre szegeződött. Szerencsére Lily nem édesapja, hanem szintén csinos anyja, Sunetra vonásait örökölte. A tinilány ráadásul a megjelenésben sem hibázott: egy tizenhat éveshez tökéletesen passzoló szettben érkezett a premierre.


Forrás: AFP
Rowan Atkinson és felesége, Sunetra

A sztárcsemete egyelőre még nem tudja, milyen pályát válasszon magának, de már kipróbálta magát rövid szerepekben színésznőként: 2003-ban a Tooth, 2007-ben a Mr. Bean nyaral című filmekben játszott.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Megbilincselték Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/legytrendi/20110920-bilincsre-hajazo-taskat-viselt-angelina-jolie.html Inspirálódj: Öltözz festményhez!http://www.life.hu/legytrendi/20110930-inspiralodj-oltozz-festmenyhez.html Melyik sztárra hasonlít a testalkatod?http://www.life.hu/legytrendi/20110929-melyik-sztarra-hasonlit-a-testalkatod.html Clooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110929-clooney-es-ryan-gosling-lealaztak-a-noket-heti-stilusmustra.html Amit el lehet rontani, azt el is rontják - Így öltöznek a hazai híradósokhttp://www.life.hu/legytrendi/20110928-amit-el-lehet-rontani-azt-el-is-rontjak-igy.html Lakatos Márk átalakít: Dögös csaj lett Zsuzsábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110926-lakatos-mark-atalakit-24.html