fashion week tavasz kifutó 2012
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maradjunk annyiban, hogy ami a divatbemutatón még jól mutat, az városi járdakifutón sok esetben kiverné a biztosítékot még akkor is, ha nem Lady Gaga-i minőségben gondolkozunk.


#1 - Veteményeskert a ruhán





http://nymag.com/fashion
http://nymag.com/fashion

Dolce & Gabbana, Jean-Charles de Castelbajac, Prada

#2 - Vastag, szénfekete szemöldök
Mostantól nemhogy nem szedjük, hanem növeszteni fogjuk a szemöldökünket - állítják a kifutók sminkesei, akik több esetben is ujjnyi vastag, szénfekete szemöldököt festettek Jeremy Scott, a L.A.M.B. vagy az Altuzarra modelljeinek.

www.maccosmetics.com, http://nymag.com/fashion
www.maccosmetics.com, http://nymag.com/fashion

Jeremy Scott, L.A.M.B., Altuzarra

#3 - Agyament fejfedők
Ha a ruha nem cifra, akkor még mindig lehet trükközni a különböző fejdíszekkel, kalapokkal, sapkákkal, tiarákkal. Az Aganovich kifutóján kerek zsámolyokat láttunk, a Giles modelljeinek fejére hófehér hattyút ültettek, a Jen Kao kifutómunkásait viszont egy idegbeteg papírmedúza támadta meg. A legkülönlegesebb "kalapot" a Balenciaga kifutóján láttuk, amely meghajlás a múlt, azaz egy 1967-ben készült Balenciaga menyasszonyi fejfedő előtt.

http://nymag.com/fashion, hattyús: www.style.com
http://nymag.com/fashion, hattyús: www.style.com

Aganovich, Giles, Jen Kao, Balenciaga

#4 - Színes szájak
Az, hogy színesek, nem kifejezés! Mary Katrantzou és Richard Chai LOVE sminkesének is eszébe juthatott a gyerekkora, amikor szájfestős nyalókától lett kék vagy zöld a szája. Egyáltalán kinek jutott eszébe kék rúzst gyártani? Prabal Gurung sminkese ennél is messzebb ment. Miután szép neonpink szájat festett a modelleknek, megkérte őket, hogy szopogassanak grafitceruzát...

www.style.com, http://nymag.com/fashion
www.style.com, http://nymag.com/fashion

Mary Katrantzou, Richard Chai LOVE, Prabal Gurung

#5 - Fémesen csillogó nadrágok
A népességnek az a néhány tagja örülhet majd a következő irányzatnak, akik 40 kilónál is kevesebbet nyomnak vasággyal együtt. A fémesen csillogó nadrágok ugyanis mindenki másra lazán felcsempésznek 5-15 kilót. A Dieselnél a pikkelyes aranyszínnel, Prabal Gurungnál csillogó Milka-lilával próbálkoztak. A legkülönlegesebb mégis a Theyskens' Theory rózsabogárzöldje. Ha nem is nadrágon, táskán vagy cipőn nagyon tetszetős lenne.

Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!



http://nymag.com/fashion, www.style.com
http://nymag.com/fashion, www.style.com

Diesel, Prabal Gurung, Theyskens' Theory

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!







http://nymag.com/fashion
http://nymag.com/fashion

Thakoon, Narciso Rodriques, Jeremy Scott

#7 - Látványos körmök időmilliomosoknak
Még mindig nem felejthetjük el a különleges körömlakkokat. A tekintetet vonzó szín viszont már nem elég, ennél több kell. Például fémesen vagy olajosan csillogó, metálszínű lakk, mint a Missoninál. Akinek pedig több ideje van, az cifrázhatja is, ahogy Prabal Gurung vagy Nicole Miller modelljei.

http://nymag.com/fashion, www.style.com
http://nymag.com/fashion, www.style.com

Missoni, Prabal Gurung, Nicole Miller

#8 - Mindent a szemre!
Igazából még tetszik is, bár elég merész, hogy a Fendinél arany- és ezüstpapírok díszítették a szemhéjat, egészen a szemöldökig. A The Blonds modelljeire került különleges tusvonalat is gyönyörűnek tartjuk, de az utcára azért nem sminkelnénk így magunkat. A Manish Arora kifutóira viszont brutális szemsminkek születtek.

www.style.com, www.maccosmetics.com
www.style.com, www.maccosmetics.com

Fendi, The Blonds, Manish Arora

#9 - Pazar topánok
Nem spóroltak a sarok- és talpmagassággal a tervezők, amikor a cipőket találták ki. Donatella Versacénak annyira sikerült járhatatlan magasságokba törnie, hogy Lindsey Wixson térdre is borult benne a kifutón. Azért Vivienne Westwood metálszínű csótánytaposójára vagy Gareth Pugh patacipőjére sem panaszkodhattak a modellek. A legfurcsább a Prada topánjai voltak némi Jetson család utánérzéssel.

http://nymag.com/fashion
http://nymag.com/fashion

Versace, Vivienne Westwood, Gareth Pugh, Prada

#10 - Marokretikülök kora
A tervezők határozottan kijelentették, hogy vége a feneketlen táskák egyeduralmának. A 2012-es tavaszi kifutókon a ló másik oldalára estek, és parányi marokretikülöket adtak a modellek kezébe. Praktikussági szempontból elégtelen, de tudjuk, a divat ritkán szól a használhatóságról.

www.style.com
www.style.com

D&G, Jil Sander, Gucci

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Normális? Alig egy héttel szülés után máris visszatért a kifutóra a szupermodell!http://www.life.hu/legytrendi/20110830-alig-egy-hettel-a-szulese-utan-maris-visszatert-a-kifutora.htmlMegbilincselték Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/legytrendi/20110920-bilincsre-hajazo-taskat-viselt-angelina-jolie.htmlInspirálódj: Öltözz festményhez!http://www.life.hu/legytrendi/20110930-inspiralodj-oltozz-festmenyhez.htmlMelyik sztárra hasonlít a testalkatod?http://www.life.hu/legytrendi/20110929-melyik-sztarra-hasonlit-a-testalkatod.htmlAmit el lehet rontani, azt el is rontják - Így öltöznek a hazai híradósokhttp://www.life.hu/legytrendi/20110928-amit-el-lehet-rontani-azt-el-is-rontjak-igy.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös csaj lett Zsuzsábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110926-lakatos-mark-atalakit-24.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.