Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!

diéta csillagjegy horoszkóp ezotéria fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!

Kos


Te aztán felveszed a harcot a felesleges kilókkal! Aktív, sportos alkat vagy, de ha ellustulsz, bizony terebélyesedni kezdesz... Ha azonban megelégeled az úszógumidat és a csípődön a husit, akkor sportolj! Melegíts be és fuss, bringázz, keltsd fel magadban az ellustult versenyszellemet! Ha már a kilókat legyőzted, tűzz magad elé újabb célokat, és bizonyíts magadnak! Az ilyen sportos életmód mellett még diétával sem kell sanyargatnod magadat, elég, ha az étel mennyiségre és a minőségre ügyelsz.

Thinkstock
Thinkstock

Bika


Ha a Bika jegyében születtél, a kényelmedet és az ínyencségedet okolhatod a hízás miatt. Ha a sportra akkor sem tudod magadat rávenni, ha már egyetlen nadrágod sem jön rád, akkor diétáznod kell. Igen, legalább minden második napon. Ha hétfőn a bőséges reggelit gazdag tízórai és 5 fogásos ebéd követi, ami után uzsonna, vacsora és esti nass jön, akkor kedden meg kell húznod a nadrágszíjat: egyél gyümölcsöt, salátát, sovány húst, halat és zsírszegény tejtermékeket. Hamar formába lendülsz!

Ikrek


Ha az Ikrek jegyében születtél, általában nincs időd meghízni szélvész életmódod mellett. Ha mégis felszedtél néhány kilót, tudásszomjaddal nyomhatod el éhségedet. Már attól elkezdhetsz fogyni, ha nekilátsz keresni az ideális diétát, könnyű recepteket, zsírégető és alakformáló gyakorlatokat. A kíváncsiság és a keresgélés ugyanis a legjobb étvágycsökkentő a számodra, és amire mindent összeállítasz a fogyókúrádhoz, már el is tűntek a zsírpárnáid. Ha mégsem, kezdd a tökéletes fitneszterem keresésével a kúrát

Rák


Ha a Rák jegyében születtél, nálad melegszívűbb teremtés még nem született a földre. Ne sítúrával vagy korcsolyázással akard leadni a felesleget. Válassz inkább egy wellness-szállót, ahol kimondottan fogyasztásra szakosodtak. Meleg szívedet és melegségre vágyó testedet méregtelenítsd a szaunában, az anyagcserédet pedig a termálvízben pörgetheted fel, mozgasd meg tagjaidat bikram jógával. Ezután pedig langyos, illatos olajjal végzett masszázzsal kényeztesd magadat, ami zsírégető, fogyasztó, ugyanakkor lazító, feszültségoldó és energetizáló is lehet. Az eredmény? Több kiló mínusz!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán


Ha az Oroszlán jegyében születtél, rendszerint tökéletes formában vagy. Ha mégis felszedtél magadra néhány kilót, ne érezd a fogyókúrát méltóságodon alulinak, inkább válassz ki egy felkapott és profi személyi edzőt, aki neked megfelelő edzéstervet állít össze. Próbáld ki a hollywoodi sztárok által ajánlott diétákat. Az imádott fenséges fogások is fogyasztanak, egyél bátran különlegesen fűszerezett homárt, rákot, garnélát, kaviárt, szarvasgombát és egzotikus gyümölcsöket.

Szűz


Ha a Szűz jegyében születtél, hihetetlen önfegyelmednek köszönhetően nem lesz gondod a fogyókúrával. Állítsd össze a diétádat, tervezd meg, mit, mikor és mennyit sportolsz, majd készíts magadnak órarendet. Ha pedig ez sem elég, vezess naplót is a sikereidről! Bár az önuralmad megvan hozzá, mégse akarj radikális módszerekkel megszabadulni a súlyfeleslegedtől. Inkább kérj meg egy szakembert, hogy készítsen neked életmódtervet, amit neked szigorúan be kell tartanod.

Mérleg


Ha a Mérleg jegyében születtél, a hiúságod már két-három kiló után megnyomja a vészcsengőt. Ezért nem kell semmi drasztikusat bevetned a súlyfelesleged ellen. Elég, ha sportolsz egy kicsit, például a pilates vagy a zumba tökéletes lehet számodra. A diétát sem kell túlzásba vinned, cseréld le az ebédhez vagy vacsorához rendelt köretet salátára, egyél több gyümölcsöt és zsírszegény tejtermékeket, felejtsd el a tésztát, a teádat vagy kávédat pedig cukor nélkül idd. Látod, ennyi is elég lehet, hogy néhány nap vagy hét alatt megint csúcsformába lendülj!

Thinkstock
Thinkstock

Skorpió



Ha a Skorpió jegyében születtél, valószínűleg úgy gondolod, hogy az a kis plusz csak még vonzóbbá tesz. Ezért nem is diétázol, nem is sportolsz, hanem más módszerrel égeted inkább a zsírt és a kalóriákat. Például a hálószobában... A szobabicikli helyett inkább a pasidra pattansz, hiszen a csókolózás és a szeretkezés csak úgy falja a kalóriákat és igazán szenvedélyesen égeti a zsírt. Arról nem is beszélve, hogy sokkal kevésbé fárasztó, monoton vagy hétköznapi, mint mondjuk a futás vagy a súlyok emelgetése.

Nyilas


Ha a Nyilas jegyében születtél, egészen biztosan valami egzotikus módszert próbálsz ki, ha le akarsz fogyni. Az Indiából származó ajurvéda diétás és egészséges tippjeit szívesen megfogadod, beleásod magadat a keleti filozófiákba, testmozgásként pedig jógát választasz. Ha a meditáció mégsem elég, akkor bekeményítesz. Például hátizsákos gyalogtúrára indulsz a világ körül, a zsírhegyek meghódítását hegymászással győzöd le, vagy felevezel egy lélekvesztőn a Duna forrásáig, a lényeg, hogy a fogyókúra felejthetetlen élmény is legyen, ne "csak" életmódváltás.

Thinkstock
Thinkstock

Bak


Ha a Bak jegyében születtél, valószínűleg elfogadod magad a súlyfeleslegeddel együtt is, hiszen számodra a külsőségek csak sokadlagosak. Ha mégis belevágsz a fogyókúrába, nem csicsázod túl a dolgot, kenyéren és vízen is ellennél, vagy kilométereket futsz vagy bringázol naponta. Az elszántságod dicséretes, de ne legyél ennyire drasztikus. Kezdd a fogyást diétával, ami nem önsanyargató, de minden szükséges tápanyagot tartalmaz, igyál sok folyadékot, majd fokozatosan vezesd be a mozgást a napirendedbe!

Vízöntő


Ha Vízöntő vagy, mindennél és mindenkinél jobban szereted a változatosságot. Ezért a rendszeres testmozgást ötvözd a különböző neves diéták előnyeivel. Reggelire zsírszegény, de szénhidrátban gazdag péksüteményt válassz, ebédre jöhet egy laktató leves, vacsorára pedig az Atkins-diéta által ajánlott fehérjében gazdag, de alacsony szénhidráttartalmú fogást fogyassz. És ez majd fogyaszt! De kipróbálhatsz egy egynapos, villámgyors fogyókúrát is, vagy szedhetsz ellenőrzött, megbízható fogyasztótablettákat, porokat vagy teákat is, ha csak néhány felesleges kilód van.

Halak


Ha a Halak jegyében születtél, könnyen előfordulhat, hogy meg kell küzdened a kilókkal. Vagy túl sok, vagy túl kevés van belőlük. Ha szeretnéd tartani a súlyodat, először is mentálisan kell magadat edzened, a meditáció tökéletes első lépés a számodra. A második legyen a sport, például az úszás, a futás, a pilates vagy a jóga lehet az ideális. Harmadik lépésként alakítsd át teljesen a táplálkozásodat, egyél több friss zöldséget, idénygyümölcsöt, és ami a legfontosabb, ne szárítsd ki a szervezetedet, igyál sok vizet, gyógyteát cukor nélkül és zsírszegény tejet vagy joghurtitalt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Egy év alatt fogyott 108 kilót Stevenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130530-108-kilot-fogyott-mindossze-egy-ev-alatt-amikor-a-halallal.htmlGyógyít és gyilkol: így fogyaszd a gombát!http://www.life.hu/ez-zsir/20130529-gomba-egyuk-vagy-ne-gyogyito-gombak-es-amire-oda-kell.htmlMiért ilyen tökéletes Jennifer Aniston teste?http://www.life.hu/ez-zsir/20130531-jennifer-aniston-szineszno-elarulta-hogyan-hozta-formaba-magat-legujabb-filmje.htmlCindy Crawford fogyni szeretnehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130601-cindy-crawford-fogyni-szeretne-nem-elegedett-a-testevel.htmlÍgy fogyaszd le a párodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130530-fogyni-szeretne-a-parom-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobikoktato.htmlNem csak a futástól karcsú Epres Pannihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130523-epres-panni-modell-benedek-tibor-vizilabdazo-felesege-sokat-fut-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.