A legszebb őszi rúzsok - ahogy a sztárok viselik

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A málna, szeder, áfonya, gránátalma és a ribizli rúzsba öntve a legcsábítóbb és legdivatosabb árnyalatok közé tartoznak. A héten a sztárok azt is megmutatták, hogyan érdemes sminkelni velük.
Milla Jovovich és Eva Green


AFP
AFP


A hűvös, pink színű ajkakra többen is voksoltak a héten. Ashley Tisdale és Michelle Monaghan majdnem azonos árnyalatot választottak. A vörös hajú színésznőn izgalmasabban mutat ez az árnyalat.

AFP
AFP


Természetesebb bogyószínekből sem volt hiány a héten. A legújabb Hugh Jackman-filmben feltűnő Kelsey Chow színésznő élénkebb, a természetes szem-, bőr- és hajszínét kiemelő, erőteljes árnyalatot választott, amely mégsem hat mesterkéltnek. A világosabb tónusú Jaime Ray Newman ennél visszafogottabb, gyönyörű szín mellett döntött.

AFP
AFP


Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!


Jessie J.
Rachel Wood


AFP
AFP


Emma Stone-tól sminkleckét is vehetünk. A klasszikus alapszabályt szigorúan betartó színésznő egyik este a szemhangsúlyos sminkre tette le a voksát, másnap viszont a szájhangsúlyosat választotta. Ez persze nem azt jelenti, hogy a nem kiemelni kíván rész pőrén maradt, hiszen egy kis szín és igazítás oda is kell.

AFP
AFP


A múlt héten Fergie-vel és Priscilla Presley felpuffadt plasztikbabára emlékeztető arcával ijesztgettünk, a héten a szépségoperáció-függő, egykor valóban kellemes megjelenésű Alba hercegnőjével sokkolunk benneteket. A 85 éves arisztokrata a héten ment férjhez 24 évvel fiatalabb szerelméhez - a gyerekei tiltakozása ellenére. Hogy ne érje szó a ház elejét, a vagyonát gyorsan szétosztotta közöttük. Akkor viszont azt nem értjük, miért nem táncolt vissza a férj...

AFP, robotsinmasquerade.blogspot.com
AFP, robotsinmasquerade.blogspot.com

Nézd meg képgalériánkat a hercegnő esküvőjéről! Katt ide!

És amíg el nem felejtjük: valaki szólhatna Marisa Tomeinek, hogy még mindig indokolatlanul csúnyán le van nőve a haja, és attól, hogy felköti, ez még nem fog változni.

AFP
AFP


Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.