A sors fintora! Hajléktalan újságnak dolgozik a hat házzal büszkélkedő Sting felesége

ház otthon Trudie Styler Sting lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sting felesége, Trudie próbál segíteni azoknak, akiknek nemhogy hat, de még egy otthon sem adatott meg.

AFP
AFP

Márpedig Trudie tényleg igazi álomvilágban él, hiszen vagyonuk férjével körülbelül 180 millió dollárra rúg, és jónéhány házzal is büszkélkedhetnek. A pár hat csodás otthon között osztja meg az életét: házuk van Londonban, Wiltshire-ben, a Lake District-tóvidéken, de Malibuban, New Yorkban és Toscanában is van hol lakniuk, ráaádul Londonban a lakáson kívül még egy csodás irodával is büszkélkedhetnek.

Mondanunk sem kell, hogy Trudie idejét sem a házak karbantartása foglalja le, és még főzni sem tud magának. A hat házban külön cseléd, szakács és kertész ügyel arra, hogy minden tökéletesen működjön. Egyszer a pár privát szakácsa pletykálta el, hogy az asszony ragaszkodott ahhoz, hogy ő készítsen neki tésztát, még akkor is, ha ehhez a szakácsnak 100 mérföldet kellett utaznia.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.