Fánk az arcba - Te bevállalnád?

buli őrület Japán fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Japán élen jár a meghökkentő ötletek kitalálásában - a legújabb, döbbenetes őrület is tőlük származik.

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


http://keroppymaeda.com
http://keroppymaeda.com

A fánk alak úgy készül, hogy a fiatalok orvosi minőségű sóoldatot pumpálnak a homlokba, majd az ujjukat a labda közepébe nyomják - ettől lesz a homlokuknak fánk alakja. Az eljárás nagyjából két órán keresztül tart. Persze véletlenül se próbáljuk ki ezt az őrületet otthon, de azt nem árt tudni, hogy a "csoda" mindössze csak néhány óráig tart, hiszen a test felszívja az oldatot, és minden visszaáll a normális kerékvágásba. Persze rögtön felmerül a kérdés: vajon mennyire viseli meg a bőrt ez a beavatkozás? A válasz azoktól származik, akik kipróbálták, ők semmiféle változást, bőrhibát nem tapasztaltak a fánkos akció után.

http://keroppymaeda.com
http://keroppymaeda.com

És hogy mi értelme ennek az új őrületnek? Néhány japán klub előszeretettel tart ilyen injekciós bulikat, egyes fiatalok pedig feltűnési viszketegségükben készítenek fánkot a homlokukba az esti kiruccanás előtt. Ti bevállalnátok farsang idején?

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.