fashion week póló pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre mélyebb a V-kivágás mostanában a srácok pólóján. A mellszőrüket akarják mutogatni az alfahímek, vagy ők is csak szexi dekoltázsra vágynak?

VV Cristofel nap mint nap mélyen dekoltált pólókban mutogatja gondosan kidolgozott felsőtestét, a többi villalakó azonban csak a szolid V-nyakra esküszik. Ben Stiller hollywoodi komikus sem tudta megállni, hogy ne figurázza ki az egyre mélyülő dekoltázs terjedését. Ő viccet csinált a trendi pólóból - és milyen igaza van!



Érdekes ez a trend: a mai srácok előszeretettel szabadulnak meg mellszőrzetüktől, ami valljuk be, bizonyos esetekben őrülten szexi tud lenni. Mármint a mellszőrzet. Helyette a csupasz mellkasukat mutogatják, egyre feltűnőbben. De ki mondta nekik, hogy ez jól áll? A divattervezők lennének a hibásak, mert már unalmas volt a szolid V-nyak? Ízlés dolga, kinek jön be a férfiak lassan cicimutogatássá fajuló trendje - ami amúgy is csak azoknak állhat jól, akiknek tényleg kirakatba való a felsőteste, és húsz év alatt vannak. Mi azt mondjuk, a kevesebb néha több. A zakót és a hanyagul gombolt inget úgysem űberelheti semmi.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.