fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek továbbra is görcsösen ragaszkodnak a fekete színhez, de szerencsére a ruhadarabok fazonja és a kiegészítők nem unalmasak. A héten Elizabeth Olsen sokkolt bennünket magas talpú cipőjével, amelyhez hasonlót már a 15. században viseltek a nők.
Sophie WinklemanJessica Alba



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Camilla Belle csillogó overállba bújt, Katie Holmes pedig a fényes anyagból készült darabot favorizálta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A héten sem úsztuk meg kis feketék nélkül. Volt, aki a jól kihasználható basic darab mellett döntött, és voltak olyanok, akik valószínűleg egy ideig nem veszik fel újra azt a kis feketét, amiben most lefényképezték őket. Közéjük tartozik például Roberta Armani, akinek rózsaszín denevérszárnyat applikáltak a ruhájára. Carrie-Anne Mosstól nem áll távol a mátrixos sötétség, ő tüllel finoman dekorált változatban lépett a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julia Roberts a nyakába omlott ékszerheggyel dobta fel a fodros aljú kis feketét. Elizabeth Olsen pedig a nyakát szorongató, magas gallérú darabot választott, valószínűleg ettől nyert királynői tartást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

És akkor még egy szó Olsen kisasszony topánjáról: az Alexander McQueen cipő nem a modern kor agyszüleménye. Hasonló, magasított talpú lábbelik már a 16. századi Velencében is léteztek, a 15. században pedig Spanyolországban viselték a nők. No, nem a szépsége miatt támogatták a férfiak vagy az egyház az ilyen mívesen kidolgozott, magas papucsokat, hanem azért, mert ebben táncolni nem igazán lehetett, menni is alig. A tánc pedig olyan világi öröm volt, amelyet sem a féltékeny férjek, sem a szigorú egyház nem támogatott. Másrészt a magas cipőcske lehetetlenné tette a járást is, ezért egyértelmű jelképe volt a gazdagságnak: azt mutatta, viselője nem szorult rá még a lépkedésre sem, úgyis mindene megvan.

Forrás: AFP, www.alexandermcqueen.co.uk, www.metmuseum.org
Forrás: AFP, www.alexandermcqueen.co.uk, www.metmuseum.org

A fekete mellett ismét jól szerepelt a fehér ruha is: Jaime King és Michelle Williams nemcsak azért számítanak fekete öves stílusbajnoknak, mert gond nélkül veszik a vörös szőnyeges megjelenéssel járó akadályokat, hanem mert szó szerint mesterien bánnak a fekete részletekkel. Ez alkalommal is két vállra fektettek bennünket a megjelenésükkel. Csak így tovább, hölgyek!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nagy szerephez jutottak a kiegészítők is. Michelle Monaghan színésznőnél nem is az aszimmetrikus ruhájára, sokkal inkább a csillogó kövekkel kirakott macskagyűrűre figyeltünk fel. Hayden Panettiere sem a hálós ezüstruhával, hanem a hozzá passzintott aranymozaikos, tömeggyilkos eszköznek is beillő lábbelivel vívta ki a figyelmünket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Végül testszín és fekete kombinációja két korosztályból: Charlize Theron ultranőies, testet követő, szexi ruhát választott, Taylor Swift maradt a fiatalosabb, kislányosabb fazonnál. Az érdekesség, hogy az áttetsző részletek ellensúlyozására mindkét ruha ujja könyékig ér.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!




Ciki, ha kilátszik a bugyi - Kínosat villantott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20111010-anastasia-leszoritos-fehernemuje-kilatszott-a-ruhabol.htmlA legszebb ékszerek ajándékba 1000-35 000 forintighttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-kulonleges-ekszert-ajandekba-100035-000-forint-kozott.htmlA legszebb táskák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20111011-a-legszebb-taskak-oszre.htmlA legszebb kabátok őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20111007-a-legszebb-kabatok-oszre.htmlMost a magyar tervezők diktálják az őszi divatothttp://www.life.hu/legytrendi/20111005-magyar-tervezok-osziteli-kollekcioi.html10 bizarr trend a 2012-es tavaszi kifutókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111004-10-bizarr-trend-a-2012es-tavaszi-kifutokrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.