Ennivaló baba! Tina Fey először mutatkozott kéthónapos kislányával a nyilvánosság előtt

Párterápia (film) kisbaba szülés Tina Fey 30 Rock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Párterápia sztárja, Tina Fey kislánya egyszerűen imádnivaló!

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Penelope igazán édes volt a kis sárga és pink csíkos pulcsijában, amikor a babakocsiban ücsörgött. A család addig sétált, amíg meg nem találta a tökéletes helyet a piknikezéshez. A színésznő sokat játszott az újszülött Penelopéval, de párja sem maradt ki a babázásból, mivel Tina a nagyobbik lányát sem akarta mellőzni. A sztár korábban nem szeretett volna több gyermeket, mert úgy gondolta, Manhattanben az egy gyerek a normális. De amikor megtudta, hogy lánya minden osztálytársának testvérei vannak, már ő is elgondolkodott egy újabb babán. "Ki lesz a lányom családja, ha én és az apja már nem leszünk? Mindenképp kell neki egy kistestvér!"

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Tipp! Az X-Faktor döntősei a képgalériánkban! Katt ide!


5 mesesorozat, amit imádtunk gyerekkorunkban - Ma is hiányzikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111013-mesek-amelyeket-imadtunk-gyerekkorunkban-ma-is-hianyzik.htmlKristin Davis, a Szex és New York sztárja megmutatta örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111010-kristin-davis-a-szex-es-new-york-sztarja-megmutatta-orokbefogadott.htmlTámogatások kismamáknak - Neked is járnak!http://www.life.hu/anyaskodj/20111010-tamogatasok-kismamaknak-neked-is-jarnak.htmlHirtelen jött a terhesség! Most először mutatta meg gyermekeit a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111003-hirtelen-jott-a-terhesseg-most-eloszor-mutatta-meg-gyermekeit-a.htmlAgresszivitást keltő játékok - A te gyereked mivel játszik?http://www.life.hu/anyaskodj/20111006-agresszivitast-kelto-jatekok-a-te-gyereked-mivel-jatszik.htmlAmikor már nem segít a torna: szülés utáni plasztikahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110210-amikor-mar-nem-segit-a-torna-szules-utani-plasztika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.