10 000 forintot spórolhatsz, ha elfelejted a sárga csekkeket

pénzügyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénzkidobás össznépi játék, amelyben részben a sárga csekkekhez való ragaszkodás a ludas. Százmilliárdot, fejenként uszkve tízezer forintot lehetne azzal spórolni, ha a csekkek egy részének búcsút intenénk és elektronikusan kezelnénk a kérdést.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]




A cikk egészét a Buksza.postr.hu-n olvashatod. Kattints ide!

Kifizeti a céged az albérleti díjad egy részét, ha kéred - Januártól a cafeteria része lehet/penzugyek/20111014-kifizeti-a-ceged-az-alberleti-dijad-egy-reszet-ha-kered.htmlNeked is jár 2,5 millió forint a gyerekek után januártól - Nem kell visszafizetned/penzugyek/20111012-neked-is-jar-25-millo-forint-a-gyerekek-utan-.htmlTe meg tudnál élni 33 500 forintból egy hónapig? - Ennyi marad a minimálbérből egy anyának/penzugyek/20110531-te-meg-tudnal-elni-33-ezer-forintbol-egy-honapig-.htmlÍgy lehetsz gazdag egyetlen trükkel! - Spórolnod sem kell/penzugyek/20110427-igy-lehetsz-gazdag-egyetlen-trukkel-sporolnod-sem-kell.htmlFodrász és bébiszitter ingyen - Így lehetséges!/penzugyek/20110414-fodrasz-es-bebiszitter-ingyen-igy-lehetseges.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.