Katie Price alias Jordan sosem titkolta vonzódását a plasztikai műtétekhez. A celeblány testén sokmillió forint értékben végeztek műtéteket, esete pedig intő példa lehet mindenki számára.


Ma már egészen biztosan nem műttetné magát plasztikcicává Jordan. A harminckét éves modell elmesélte, hogy a megszállottságával tette tönkre a testét. Azért is nyilatkozott most a témáról, mert bízik abban, hogy esetleg hallgatnak rá azok a lányok, akik szintén a műtétek rabjává váltak. Jordan hosszasan ecsetelte, testének melyik részét és hogyan tette tönkre egy-egy műtét.


AFPHomlok - botox háromhavonta

Jordan mániája a botox lett, de drága mulatság volt a dolog: alkalmanként közel százötvenezer forintot kellett fizetnie. Először 2008-ban a Katie és Peter című valóságshow miatt kapott botoxkezelést, 2009-ben pedig már több ezer mérföldet is képes volt utazni orvosához a kezelések miatt. Később részt vett botoxbulikon is, és állandóan azt hajtogatta, mennyire imádja ezt a fiatalító eljárást... Most pedig már a következőket mesélte Miss Price: "Egyébként nem is vagyok ráncos típus. Valószínűleg nem is lett volna szükségem erre az egészre. Csak azért csináltam, mert mindenki csinálta - nekem épp olyan volt ez, mint elmenni vásárolgatni."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fogak - fehérítés

A plasztikcica körülbelül nyolcmillió forintot költött arra, hogy fogai a hónál is fehérebbek legyenek. 2007-ben még mindenképpen hollywoodi mosolyt szeretett volna. A fehérítés először nem volt eredményes, így még jó párszor meg kellett ismételni a folyamatot. "A műtétek közül a fogfehérítés fájt a legjobban. Most már ott tartok, hogy csak érzéstelenítővel vagyok képes tisztítani a fogaimat."

Forrás: AFP

Combok - zsírleszívás

Jordan mindössze húszéves volt, amikor "kitette a combjait" egy zsírleszívásnak. Ez azonban nagy hiba volt, és ezt ő maga is elismeri: "Nem működött a dolog, mert túl vékony voltam. Szinte nem is volt rajtam háj, így nagyon fájt a beavatkozás. Mindezt persze csak azért akartam, mert lusta voltam sportolni."


Haj - hajhosszabbítás

Jordan háromhavonta vesz részt hajhosszabbításon (már tizenkét éve), ezért pedig alkalmanként közel kétmillió forintot fizet. A plasztiklány mániákusan imádja a haját, és úgy érzi, képtelen lenne élni nélküle, mert rondának érezné magát. Még azok után is ezt gondolja, hogy jó néhány kopasz folt éktelenkedik a fején... És még abból sem tanult, hogy Hollywoodban egyszer időpontot kapott egy mesterfodrászhoz, aki épp duplaennyiért tette fel neki a póthajat. A fodrász azonban valamit elrontott, és Jordan összes haja kihullott - közel tizenötmillió forintot kellett költenie a haja "renoválására".

Mell - plasztika

Jordan ezidáig hat mellműtéten esett át. Tizennyolc éves volt, amikor két számot növeltek a kosárméretén, és azóta többmillió forintot költött arra, hogy az eredményt korrigáltassa. A negyedik műtét alkalmával már hatalmas mellett csináltatott magának, mindezt azért, mert akkori kedvese és első férje, Peter André ezt szerette volna... A lány beismerte, hogy még ma sem elégedett a melleivel, de már nem érdekli a téma.

Bőr - rengeteg szolárium

Jordan hetente négyszer barnul szoláriumban. Még akkor sem mondott le erről, amikor első gyermekével volt várandós 2001-ben. Tavaly pedig azzal keltett közfelháborodást, hogy kijelentette, a szolárium fontos része kell hogy legyen a heti szépítkezésünknek. "Tudom, hogy sokan mondják, nagyon veszélyes, de valamiben meg kell halni" - vallotta Jordan, aki a mai napig hetente három-négy alkalommal húsz perceket tölt a "napozóágyban".Így árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.html Utazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110928-utazz-velunk-hipnozissal-a-gyerekkorba.html Megtartod vagy visszaadod? - Most el is adhatod volt kapcsolatod romjait!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110822-szakitas-utan-a-neten-is-eladhatod-az-extol-kapott-ajandekokat.html Önismeret: út a sikeres karrierhez?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110906-nyeremenyjatek-nyerj-onismereti-kurzust.html "Éreztem, hogy el fog hagyni" - A nők és a hatodik érzékhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110817-intuicio-megerzes-hogyan-hasznaljuk-a-hatodik-erzeket.html Válságba kerültél? Tárcsázz!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110816-lelki-segitseg-telefonon-igy-mukodnek-a-segelyszolgalatok.html Milyenre festeted a hajad? Olyanok a vágyaid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110804-milyenre-festeted-a-hajad-olyanok-a-vagyaid.html