Tönkretette magát a plasztikhercegnő

Jordan plasztikai beavatkozás plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price alias Jordan sosem titkolta vonzódását a plasztikai műtétekhez. A celeblány testén sokmillió forint értékben végeztek műtéteket, esete pedig intő példa lehet mindenki számára.



AFP
AFP



Homlok - botox háromhavonta

Jordan mániája a botox lett, de drága mulatság volt a dolog: alkalmanként közel százötvenezer forintot kellett fizetnie. Először 2008-ban a Katie és Peter című valóságshow miatt kapott botoxkezelést, 2009-ben pedig már több ezer mérföldet is képes volt utazni orvosához a kezelések miatt. Később részt vett botoxbulikon is, és állandóan azt hajtogatta, mennyire imádja ezt a fiatalító eljárást... Most pedig már a következőket mesélte Miss Price: "Egyébként nem is vagyok ráncos típus. Valószínűleg nem is lett volna szükségem erre az egészre. Csak azért csináltam, mert mindenki csinálta - nekem épp olyan volt ez, mint elmenni vásárolgatni."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fogak - fehérítés

"A műtétek közül a fogfehérítés fájt a legjobban. Most már ott tartok, hogy csak érzéstelenítővel vagyok képes tisztítani a fogaimat."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Combok - zsírleszívás

Jordan mindössze húszéves volt, amikor "kitette a combjait" egy zsírleszívásnak. Ez azonban nagy hiba volt, és ezt ő maga is elismeri: "Nem működött a dolog, mert túl vékony voltam. Szinte nem is volt rajtam háj, így nagyon fájt a beavatkozás. Mindezt persze csak azért akartam, mert lusta voltam sportolni."



Mell - plasztika



Bőr - rengeteg szolárium



Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Így árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlUtazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110928-utazz-velunk-hipnozissal-a-gyerekkorba.htmlMegtartod vagy visszaadod? - Most el is adhatod volt kapcsolatod romjait!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110822-szakitas-utan-a-neten-is-eladhatod-az-extol-kapott-ajandekokat.htmlÖnismeret: út a sikeres karrierhez?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110906-nyeremenyjatek-nyerj-onismereti-kurzust.html"Éreztem, hogy el fog hagyni" - A nők és a hatodik érzékhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110817-intuicio-megerzes-hogyan-hasznaljuk-a-hatodik-erzeket.htmlVálságba kerültél? Tárcsázz!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110816-lelki-segitseg-telefonon-igy-mukodnek-a-segelyszolgalatok.htmlMilyenre festeted a hajad? Olyanok a vágyaid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110804-milyenre-festeted-a-hajad-olyanok-a-vagyaid.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.