fashion week karcsúsító ruhadarabok kardigán ruha ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hideg van, jönnek a keményebb mínuszok, az ember lánya pedig szívesen húz puha sízoknit, zömök pulóvert, vaskos kabátot. A végén sokkal inkább hasonlít egy Michelin-babához, mint ahhoz a csinos nőhöz, akit a rétegekből ki lehetne hámozni. Megmutatjuk, hogyan lehetsz ősszel is karcsú - fogyókúra nélkül.





2. Válassz karcsúsított blézert!

Bár az idei szezonban az üzletek tele vannak boyfriend szabású vagy direkt túlméretezett női blézerekkel, ezek kevés embernek állnak jól. Ha már blézer, akkor válassz a karcsúsított szabású darabok közül, amelyek vastagabb pulóver fölött is előnyösen emelik ki a test ívét - a derék és a csípő közti nőies különbséget. Ez persze nem azt jelenti, hogy olyan darabot kell választanod, amely feszül rajtad. Maradj mindig a helyes méretnél, mert a szabásnak köszönhetően a 38-as és a 44-es blézer is ugyanolyan hatású. Kisebb egyetlen blézertől sem leszel, de az optikai trükkök nagy méretben is működnek.


Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!







Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


+1. Villantás a kabátból




Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Téged felizgat a mély dekoltázs - A pasidon?http://www.life.hu/legytrendi/20111013-szexi-vagy-ciki-a-v-nyaku-polo-a-ferfiaknal.htmlDíva vagy jelentéktelen kislány? - A színésznő megmutatta valódi arcáthttp://www.life.hu/legytrendi/20111017-hayden-panettiere-smink-nelkul-kocosan-es-lazan-ment-bevasarolni.htmlWow, mi történt veled, Jennifer?http://www.life.hu/legytrendi/20111019-jennifer-aniston-rovid-es-szexi-ruhaban-mutatkozott.htmlÁtalakítunk! Nánási Pál kihozta Zsuzsából a bombanőthttp://www.life.hu/legytrendi/20111018-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÍgy öltözzenek a világ legbefolyásosabb asszonyaihttp://www.life.hu/legytrendi/20111014-igy-oltozzenek-a-vilag-legbefolyasosabb-asszonyai.htmlA legszebb ékszerek ajándékba 1000-35 000 forintighttp://www.life.hu/legytrendi/20111012-kulonleges-ekszert-ajandekba-100035-000-forint-kozott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.