Gyönyörű magyar színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az ismert magyar nőket sem hagyhattuk ki a stílusmustrából. Megmutatták ugyanis, hogy képesek akár a legszebb hollywoodi sztárokat is felülmúlni a vörös szőnyegen.





Forrás: AFP
Forrás: AFP



Fekete dominák

Michelle Pfeiffer és Naomi Campbell mintha összebeszéltek volna, mit vesznek fel egy amerikai női magazin éves gálájára. Mindketten fekete ruhába bújtak, amelynek lényege a masszív deréköv volt. Az összhatás - szó se róla - nagyon dögös. Szerényebb övvel és visszafogottabb ruhában láthattuk Demcsák Zsuzsát az egyik hazai magazin divateseményén.

Forrás: AFP, Just Creative
Forrás: AFP, Just Creative

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)



Vissza a nyárba!

Társas játék


Forrás: AFP, Just Creative, HBO
Forrás: AFP, Just Creative, HBO



Még mindig a nude

Nagy kedvenc volt a héten a púderszín is. Balsai Mónika a magyar HBO-sorozat premierjén, Zséda és Trokán Nóra az említett divateseményen jelentek meg testszínű darabokban. Ne feledkezzünk meg Natalie Wattsról sem, aki viszont Los Angelesben mutatta meg magát testszínű ruhában.

Forrás: AFP, Just Creative, HBO
Forrás: AFP, Just Creative, HBO



Egy ötlet, két variáció

A héten Jessica Alba és Fergie is megjelent fehér-kék ruhában, a különbséget viszont zongorázni lehetne kettejük között. Jessica Alba szofisztikált, átgondolt, divattudatos és stílusos megjelenése mellett Fergie olyan, mintha felülről rácuppantották volna ezt a ruhát. Mindezt annak a tudatában mondjuk, hogy Fergie-nek ez a legjobb szerelése, amit az elmúlt hónapokban láttunk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Akik mellényúltak

Az Olsen ikrektől már megszoktuk, hogy mindig lepukkantnak tűnnek, de nem gondoltuk, hogy a magára mindig kínosan ügyelő, már-már tökéletességre hajtó kishúguk, Elizabeth is bakizni fog. A kisasszony a héten egy krumpliszsákot öltött magára, amit valószínűleg jó drágán sóztak rá, mert elhitették vele, hogy a különleges anyag majd ellensúlyozza a ruha borzalmas szabását. Hát, nem. Bethenny Frankel tévés személyiség viszont úgy tűnik, azt sem tudta, melyik testrészét mutassa meg a világnak a vörös szőnyegen állva. Szerintünk a lába mellett döntött. Fergie nem érte be ennyivel. A sort nála ugyan néhány centivel hosszabb, a dekoltázsnak viszont látszódnia kell. Nem lehetne ennél közönségesebb?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.