Az énekesnő és férje, Nick Cannon egy tévéshowban mutatta meg ikreit, Monroe-t és Moroccant.

A házaspár úgy gondolta, fél évesen már elég idősek a gyerekek ahhoz, hogy az egész világ megismerje őket. Az amerikai ABC televízió műsorában, a 20/20-ban szerepeltek előszőr ikreikkel. Sőt, a szülés alatt készült fotókat is közzétették.

Forrás: ABC.com


Carey elmondta, hogy nagyon megviselte a testét a terhesség, így nem vállalnak több gyermeket.: "Csak az értheti meg, hogy min mentem keresztül, akivel szintén hasonló dolgok történtek. A terhességem nagyon egyedi volt abból a szempontbl, ami történt velem" - mondta az énekesnő. Hatalmas terhet cipeltem, a gyerekek súlyát nem bírta a hátam. Attól féltem, hogy az is előfordulhat, hogy nem fogok tudni járni" - mesélte Mariah.

Forrás: dembabys.com

A terhesség alatt egy csomó probléma adódott, amiről a médiának nem beszéltek: Mariah hónapokig ágyhoz volt kötve, több vizsgálat eredménye is aggodalomra adott okot. Az énekesnő többször rosszul lett, így állandóan a kórházba rohangáltak.

Ennek ellenére a házaspár azt mondja, hogy soha nem voltak ennyire boldogok: "A családom a legfontosabb nekem. A feltétel nélküli szeretet a világot jelenti számomra" - mondta a boldog apuka.